Struka je to...

Amerikanci: Hrvatska će biti zadnja u skupini na SP-u

Po njihovoj prognozi, Belgija će proći skupinu kao prva, Kanada će biti druga, a Maroko treći, dok Vatrene vide na začelju.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2022. u 22:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec dana preostalo je do Svjetskog prvenstva u Kataru, a po tom pitanju oglasili su se i Amerikanci.

Yahoo Sports objavio je svoju prognozu ishoda Svjetskog prvenstva. Po njima, Hrvatska će zauzeti posljednje mjesto u skupini.

Vatreni Svjetsko prvenstvo otvaraju 23. studenog protiv Maroka, a Yahoo Sports smatra kako ćemo izgubiti s 2:1. Kanadu će Hrvatska, po njihovom vjerovanju, pobijediti s 1:0, a u posljednjem kolu Belgija će Dalićev tim svladati s 2:1 i izbaciti sa svjetske smotre.

Po njihovoj prognozi, Belgija će proći skupinu kao prva, Kanada će biti druga, a Maroko treći, dok Vatrene vide na začelju.

"Belgija nema više stabilan status među elitnim momčadima. Zlatna generacija Hrvatske je ostarjela. Nijedna od tih reprezentacija neće proći lako kroz ovu grupu. Obje reprezentacije su ranjive", navode u članku pa dodaju:

"Ali su neosporno talentiranije momčadi u skupini. De Bruyne je na svoj dobar dan najbolji igrač na svijetu i sam može donijeti Belgiji sedam ili devet bodova".

Ovaj prognozer ne daje šanse za prolazak ni reprezentaciji Srbije.

Orlovi bi u skupini s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom trebali biti treći, s tim da je prvi favorit za prolazak skupine Brazil, a na drugom mjestu Švicarci.

Srbija bi, prema Amerikancima, osvojila treće mjesto ispred afričke momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close