Trener Juventusa eksplodirao

VIDEO I Allegri prijetio novinaru: Piši istinu, otkinuti ću ti uši

"Allegri je sinoć očito izbacio svoj bijes koji je u njemu kuhao mjesecima: čovjek je i može se to dogoditi, ali on je i trener Juventusa i to bi se trebalo događati malo manje", napisao je jutro poslije novinar Guido Vaciago.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2024. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Massimiliano Allegri je nakon još jedne dosta teške sezone, uspio na kraju Juventus dovući do trofeja. Ekipa je uzela Kup, a onda je
jednostavno kako kažu svjedoci - poludio.

Skinuo je sako, kravatu, krenuo je poput Hulka skidati košulju, što mu nije prvi put, međutim, tijekom proslave je otišao malo daleko, malo dalje. Guido Vaciago, urednik Tuttosporta se našao na udaru. Po riječima Guida, trener Juventusa je bio poprilično oštar.

"Ti si je...ni direktor. Piši istinu, ne ono što ti se iz kluba kaže, prestani da se uvlačiš ljudima iz kluba", govorio je Allegri.

Vaciago je pokušao u takvoj situaciji da ostane miran, ali je zato Allegri nastavio. Novinara je uhvatio za ruku, povukao ga je, pa zaprijetio.

"Vidi, znam gdje te mogu naći. Znam gdje mogu da te sačekam. Doći ću i otkinuti ti oba uha. Udarit ću te u lice, razbit ću ti nos. Piši istinu" urlao je trener Juventusa kojeg je zaustavila Gabriella Ravizzotti, iz press službe kluba bolje rečeno odvukla na presicu.

"Prijetnja je podla, zastrašujuća, pa čak i opasna, u svijetu u kojem mogućnost da će se netko potruditi da je provede u praksi uvijek moguća. Allegri je sinoć očito izbacio svoj bijes koji je u njemu kuhao mjesecima: čovjek je i može se to dogoditi, ali on je i trener Juventusa i to bi se trebalo događati malo manje", napisao je jutro poslije novinar Guido Vaciago.

I nije samo Allegri prijetio uredniku Tuttosporta, na udaru su bili suci, pa čak i članove uprave kluba. Prije svega tehnički direktor Cristian Giuntoli za kojeg je smatrao kako nema mjesta prilikom proslave na terenu.

Video: Allegri je počeo već na terenu 

Nema sumnje da je Massimo izgubio kontrolu, pokvario zabavu i jako osramotio svoj klub. Nije neočekivano s obzirom na to da su čini i prije kraja sezone u upravi kluba odlučili da je Allegri bivši. Upravo je Giuntoli to potvrdio i čini se pripremio ugovor za Thiaga Mottu.

Kopirati
Drag cursor here to close