Trener Juventusa se posvađao s novinariom

Allegri: Kliše je da moje momčadi pobjeđuju s 1:0

Situacija u Juventusu nije dobra, svi znamo što se dešavalo u posljednje vrijeme, pa nije čudo što je trener Allegri sve nervozniji. Ovaj put je ušao u verbalni sukob s novinarom Sky Sporta.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus u Torinu nije uspio slomiti otpor Nantesa, momčadi koja drži 13. mjesto u francuskom prvenstvu. Iako su domaćini poveli ranom golom Vlahovića, iako su stvorili nekoliko dobrih prilika, pogodili i okvir gola, Nantes se izvukao.

Ludovic Blas je iz kontranapad pogodio za konačnih 1:1, pola sata prije kraja utakmice. U sudačkoj nadoknadi došlo je do sporne situacije u kaznenom prostoru francuske momčadi. Činilo se da je igrač gostiju Centonze rukom igrao u kaznenom prostoru nakon udarca Bremera. Reagirao je VAR, glavni sudac Pinheiro išao je pogledati snimku, ali umjesto očekivanog jedanaesterca dosuđen je prekršaj u napadu.

Situacija u Juventusu nije dobra, svi znamo što se dešavalo u posljednje vrijeme, pa nije čudo što je trener Allegri sve nervozniji. Ovaj put je ušao u verbalni sukob s novinarom Sky Sporta.

"Ja želim da moje momčadi pobjeđuju s 1:0? Nikad nisam rekao da želim da Juve pobjeđuje s 1:0, izluđujete me s takvim glupostima. Kliše je da želim da moje momčadi pobjeđuju s 1:0, ali nije točno. Pogledajte samo statistike mojih momčadi, uvijek sam imao najbolju obranu i drugi najbolji napad. Od brojki ne možete pobjeći. Pogledajte statistike Milana i Juventusa pod mojim vodstvom. Moje momčadi uvijek zabijaju između 70 i 80 golova po sezoni. Vi nemate argumenata za to što pričate, ja vam pokazujem brojke", rekao je Allegri pa dodao:

"Vi morate tu nešto pričati da popunite vrijeme, ja ne moram. Vi kreirate priča i širite ih. U nogometu je bitna samo jedna stvar - pobjeđivanje. Nije važno je li to s 1:0 ili 5:0. Svejedno ostaje činjenica da su moje momčadi uvijek imale najbolje obrane i drugi najbolji napad", zaključio je Allegri.

Kopirati
Drag cursor here to close