I dalje ne znamo što se događa

Ali Daei se javio preko Instagrama, neće u Katar

"Pozdrav dragim i časnim sugrađanima. U ovim danima, kad se većina nas ne osjeća dobro, odbio sam službeni popis FIFA-e i Katarskog nogometnog saveza da prisustvujem Svjetskom prvenstvu zajedno sa suprugom i kćerima" napisao je Daei.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2022. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa s Ali Daeiem nitko u ovom trenutku zvanično ne zna. Prije nekoliko dana se pojavila informacija kako je na protestima uhapšen, kako je čak osuđen na smrt. Ipak, čini se kako Daei nije uhapšen na protestima, već u svom domu.

Najveći problem predstavlja činjenica da vijesti o ovom nekadašnjem igraču ne dolaze iz Irana, već iz nekih drugih zemalja, poput Azerbajdžana. Ono što je poznato od ranije, Ali Daei je trebao doputovati u Katar s svojom suprugom i djecom kako bi pristustvovao utakmicama Svjetskog prvenstva, međutim kako sada stvari stoje, poziv FIFA-e je Ali Daei odbio.

U međuvremenu se Daei oglasio na Instagramu. On je tamo objavio fotografiju u nacionalnom dresu uz zanimljivu poruku, posebno zanimljivu ako znamo da vijesti o svojem stanju i situaciji nije komentirao.

"Pozdrav dragim i časnim sugrađanima. U ovim danima, kad se većina nas ne osjeća dobro, odbio sam službeni popis FIFA-e i Katarskog nogometnog saveza da prisustvujem Svjetskom prvenstvu zajedno sa suprugom i kćerima. To sam napravio da bih bio s vama u svojoj zemlji i ovim putem izražavam sućut svim obiteljima koje su ovih dana izgubile svoje najmilije. Nadam se svjetlijim danima za Iran i Irance", napisano je na arapskom jeziku. Alija inače na Instagramu prati više od deset milijuna ljudi.

Sa ovom objavom situacija oko ovoga nekada sjajnog igrača nije postala niti malo jasnija. Sigurno da bi sve bilo potpuno drugačije kada bi Ali pojavio u Kataru. Ovako i dalje ostaje puno upitnika otvorenih.

Kopirati
Drag cursor here to close