Malo u ringu s kečerima

Ronaldo dobio ponudu World Wrestling Entertainmenta

Igrač Al Nassra bi mogao biti neka vrsta super zvijezde koja će se pojaviti na manifestaciji Crown Jewel show koja će biti održana 4. studenog u Saudijskoj Arabiji.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko je danas tanka linija između ozbiljnog sporta i business koji nekada prerasta u show, potvrđuje informacija iz Španjolske. Prema pisanju španjolskog AS-a Cristiano Ronaldo nakon silnih novaca zarađenih na terenu, sponzora koji su, sada ima ponudu World Wrestling Entertainmenta (WWE)!

Igrač Al Nassra bi mogao biti neka vrsta super zvijezde koja će se pojaviti na manifestaciji Crown Jewel show koja će biti održana 4. studenog u Saudijskoj Arabiji. Navodno organizatori planiraju da se Ronaldo pojavi u ringu zajedno uz veliku zvijezdu ovog sporta Jona Cenu. naravno za dobre novce. Opet ni Ronaldo ne bi bio prvi nogometaš koji se pojavio na ovaj ili onaj način u ringu.

Prije njega bili su Adebayo Akinfenwa i Grant Holt, a i Wayne Rooney također je jednom glumio - ošamario je Wadea Barretta na WWE Raw događaju 2015. u Manchesteru.

Video: Nastup Waynea Rooneya 

Najveću transformaciju je napravio Tim Wiese, bivši golman Werdera iz Bremena, Hoffenheima i njemačke reprezentacije odlučio je promijeniti profesiju nakon što mu u Hoffenheimu nisu produžili ugovor.

"Iskreno, samo s njegovim mentalitetom da bude najbolji sportaš na svijetu bio bi u redu. Kada počnete s fizičkim dijelom, to je ipak druga priča za većinu ljudi. Ali opet, on je sportaš svjetske klase", rekao je između ostalog WWE zvijezda Apollo Crews komentirajući ponudu koju je dobio Ronaldo.

Kopirati
Drag cursor here to close