Muškarci ponekad zagrle ženu...

Agüera napadaju jer je pomoćnu sutkinju 'zgrabio' za leđa

Video snimke pokazuju kako je Agüero pokušao i jače stisnuti sutkinju, ali nakon što je Sian Massey-Ellis krenula strgnuti njegovu ruku sa sebe, nogometaš se brzo povukao i otrčao na travnjak.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2020. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Sergio Agüero i pomoćna sutkinja Sian Massey-Ellis - Nedolična scena? 

Nogometni navijači u Engleskoj otvorili su raspravu o jednoj sceni s utakmice između Manchester Cityja i Arsenala u kojoj se u središtu našao napadač Građana Sergio Agüero.

U pobjedi svojeg kluba nad Topnicima (1:0) Argentinac je pružio vrlo dobru igru, ali je posebno zapamćena jedna scena koja nema posebnih dodira s nogometnom vještinom.

Naime, kad je pomoćna sutkinja Sian Massey-Ellis dosudila jedan aut za Arsenal, Agüero je žučno reagirao, zgrabivši ju za leđa.

Video snimke pokazuju kako je Agüero pokušao i jače stisnuti, ali nakon što je Sian Massey-Ellis krenula strgnuti njegovu ruku sa sebe, nogometaš se brzo povukao i otrčao na travnjak.

Njegov trener Pep Guardiola (49) pokušao je nakon utakmice umanjiti značaj ove scene.

„Hajde, momci. Sergio je najfinija osoba koju sam u životu upoznao. Potražite probleme u drugim situacijama, a ne u ovoj. "

Guardiola je s tim mišljenjem ostao gotovo usamljen. Vjerojatno je u tom trenutku još uvijek imao na umu dobar sportski učinak svog napadača, koji je između ostalog inicirao pobjednički gol.

Kopirati
Drag cursor here to close