Mladen Stojanović se vraća

VIDEO | Zrinjskom stiže pomoć iz Bijeljine!

Omiljeni TV komentator i HŠK Zrinjski se vole javno. Otud ponovno prihvaćen poziv da baš Stojanović prenosi utakmicu protiv Sherifa.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2022. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komentator Mladen Stojanović iz Bijeljine je svojim prijenosima europskih utakmica Zrinjskog osvojio srca brojnih navijača Plemića.

Emocija s kojom je prenosio pet utakmica Mostaraca je postala konekcija između njega i Zrinjskog. Stoga su iz mostarskog kluba zamolili, kako samog Stojanovića, tako i upravu Arene Sport, da on prenosi susrete protiv Sheriffa.

"Poštovani navijači i simpatizeri HŠK Zrinjski. Prije svega, zbog vaše neskrivene želje da se ponovo vidimo, osvjedočene kroz veliki broj poruka koje ste mi poslali, službenog poziva kluba kojeg izuzetno poštujem i uvažavam, želim Vas informirati da sam odlučio doći u Mostar. Radujem se novom druženju s vama, posebno s Ultrasima. Kada se već rodila ova ljubav, onda NEKA TRAJE", napisao je Stojanović na Facebooku.

"Kada igraju naši klubovi u Europi, onda je očekivano da budeš na njihovoj strani, ali isto u nekoj određenoj mjeri. U dva ili tri navrata sam prenosio i Sarajevo i moram reći da su i oni bili zadovoljni. Ja se jednostavno nisam znao iskontrolirati kada je Zrinjski dao pogodak u bilo kojoj utakmici od utakmica koje sam prenosio. Jednostavno mi je drag taj klub", kazao je Stojanović u razgovoru za Hercegovina.info.

Prema njegovim riječima, Sheriff u Mostaru neće pobijediti.

"Znam kako su ljudi u Mostaru "nabrijani" i kakva je atmosfera. Ja ne vjerujem da Sheriff može pobijediti u Mostaru. Da bih blagu prednost Zrinjskom. Znam da je Nemanja Bilbija odigrao vrhunsku sezonu i da Zrinjski ima dobru ekipu. Očekujem minimalnu pobjedu Zrinjskog ili eventualno neriješen rezultat", kazao je Stojanović.

Što se tiče ulaznica, nešto manje od 700 ulaznica ostalo je u prodaji. Preostale ulaznice možete nabaviti u ponedjeljak od 10 do 12 sati na sjevernoj blagajni stadiona ili od 10 do 20 sati u Fan Shopu Zrinjski.

Utakmica za prvo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka je na rasporedu u srijedu, 6. srpnja s početkom u 20 sati na stadionu HŠK Zrinjski, a sudit će je Fabio Maresca, 41-godišnji sudac iz Italije.

Kopirati
Drag cursor here to close