Generalna provjera pred Sheriff

Zrinjski siguran protiv Igmana

Sergej Jakirović se odlučio za postavu koja je počela utakmicu u kojoj su se našli: Čondrić, Ćorluka, Bekić, Senić, Magdić, Savić, Barišić, Tičinović, Ćuže, Jukić i Bilbija.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2022. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednju provjeru prije početka nove sezone koja za Zrinjski službeno počinje utakmicom prvog pretkola Lige prvaka protiv
Sheriffa, je odradio kontra Igmana iz Konjica. Novajlije u društvu najboljih. Nakon tri utakmice na priprema, Zrinjski je odigrao prvu na Bijelom brijegu i na kraju je slavio rezultatom 2:0.

Sergej Jakirović se odlučio za postavu koja je počela utakmicu u kojoj su se našli: Čondrić, Ćorluka, Bekić, Senić, Magdić, Savić, Barišić, Tičinović, Ćuže, Jukić i Bilbija. U tom prvom dijelu Zrinjski je stigao do prednosti pet minuta prije odlaska na odmor, strijelac je bio Nemanja Bilbija.

Bilbija je zamalo bio dvostruki strijelac, jer je upravo nakon njegov udaraca i stative, Karlo Kamenar se našao na pravom mjestu. U sklopu priprema, Zrinjski je odigrao četiri utakmice. Ostvarene su tri pobjede Mura 2:1, Varaždin 3:0, Igman 2:0, dok je susret protiv Shkendije završio bez pobjednika.

Kopirati
Drag cursor here to close