#hskutr

Van den Brom: Stadion je šarmantan, a mi ne smijemo pogriješiti

"Zrinjski je pokazao da se može dobro braniti, ali smo svejedno stvarali dovoljan broj prilika. Moramo ih pretvoriti u pogotke", zaključio je nizozemski strateg.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 19:14 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Utrechta danas su popodne stigli u Mostar gdje ih sutra očekuje uzvratni susret drugog kola kvalifikacija Europske lige protiv HŠK Zrinjski.


 
Susret su na službenoj konferenciji za medije, održanoj u 18:30 sati, najavili trener John van den Brom te igrač Sander van de Streek.

"Moramo se nositi s vremenskim okolnostima ovdje i vjerujem da ćemo to učiniti dobro. Prošlotjedni rezultat je razočaravajući. Ako pogledate utakmicu, morali smo izvući bolji rezultat. Vjerujem kako ćemo to ostvariti već sutra", istaknuo je nizozemski vezist van de Streek.

Foto: Bljesak.info / Presica Nizozemaca u Mostaru

Trener Utrechta na početku razgovora osvrnuo se na insfrastrukturu.

- I ovo je dio šarma europskog nogometa. Naravno, u Nizozemskoj imamo puno bolje stadione, ali mislim da je i ovo ovdje lijepo na svoj način.
 
Van den Brom smatra da Zrinjski ima prepoznatljiv stil igre.
 
"Gledajući sve njihove utakmice, možete vidjeti da imaju kompaktnu i organiziranu defenzivnu liniju. To su pokazali i prošli tjedan. Naravno da nismo zadovoljni rezultatom jer smo previše toga propustili. Više od trinaest neiskorištenih prilika. Dobro je što smo stvarali te prilike, a na igračima je da ih sutra pretvore i u pogotke.

Nizozemci su se cijeli tjedan pripremali za ovaj ogled s obzirom na to da domaće prvenstvo još nije započelo.

"Ne smijemo pogriješiti. Pregledali smo sve snimke i moramo dati kvalitetan odgovor na sutrašnjoj utakmici. Fokusirani smo na ovaj uzvrat cijeli tjedan. Zrinjski je pokazao da se može dobro braniti, ali smo svejedno stvarali dovoljan broj prilika. Moramo ih pretvoriti u pogotke", zaključio je nizozemski strateg.
 
Nogometaši Zrinjskog u četvrtak u Mostaru dočekuju momčad Utrechta u drugom pretkolu Europske lige, nakon što su prije sedam dana u Nizozemskoj protiv istog protivnika odigrali 1:1. 
 
Utakmica se igra u četvrtak od 19 sati, uz prijenos na Arenasportu.

Procjenjuje se da na stadion HŠK Zrinjski stiže i oko 150 nizozemskih navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close