Trener Zrinjskog uoči uzvrata

Vukas: Utrecht će i u Mostaru igrati ultranapadački

Uzvratni susret 2. kola kvalifikacija za Europsku ligu između Zrinjskog i Utrechta odigrat će se u četvrtak, 1. kolovoza, s početkom u 19:00 sati.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očekujemo da će u Mostaru igrati isto kao u Utrechtu gdje su izveli ultranapadačku postavu s tri ofenzivna vezna igrača, jednostavno su tako igrali i kroz pripremne utakmice. Sutra ih očekujem isto ofenzivne. E, sad što će se događati kroz igru - to ćemo vidjeti sutra, u svakom sčučaju mislim da oni ne znaju drugačije igrati nego ofenzivno'', kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas na konferenciji za medije uoči uzvratnog susreta Europske lige s Utrechtom.

Vukas kaže da su Nizozemci, unatoč rezultatu 1:1 iz prve utakmice, uvjereni u prolaz protiv ''Plemića'' te da su uvjereni da su puno kvalitetniji od njegove momčadi.

Trener nije htio puno govoriti o izgledima u ovom susretu jer kaže da se situacija na terenu može promijeniti u bilo koje vrijeme.

''Nogomet je takav, utakmica može u desetoj minuti otići u smjeru u kojem nitko ne želi.  Ako momci izađu i budu komptaktni i budu radili ono što se dogovorimo, mislim da imamo izgleda'', mišljenja je Vukas.

''Svaka ekipa ima svojih slabosti, mi smo analizirajući njih, uspjeli smo uočiti neke stvari na kojima smo već radili u prvoj utakmici. Nadamo se da ćemo iskoristiti slabosti, ali svi znamo kolika je njihova kvaliteta, nema podcjenjivanja. Na kraju krajeva, dolaze iz lige koja je kvalitetna'', dodao je trener Vukas.

Novinarima nije htio otkriti sastav, a kazao je samo da su svi zdravi i da su svi u kadru za ogled s Nizozemcima.

Igrač koji će sigurno istrčati na travnjak stadiona Pod Bijelim brijegom je Slobodan Jakovljević.

''Što će biti, ne mogu predvijeti, ali nadam se da uz pomoć naših navijača možemo doći do pozitivnog rezultata'', istaknuo je Jakovljević.

 

Kopirati
Drag cursor here to close