U nove pobjede!

Bakino vatreno kršenje na Dalekom Istoku: Čeka ga okršaj s Guardiolom!

Kitchee je jedan od najboljih klubova u Hong Kongu. U ovom desetljeću osvojeno je šest titula prvaka, a prošlu sezonu ekipa je završila na četvrtom mjestu te će igrati u AFC kupu.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2019. u 10:35 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši trener HŠK Zrinjskog i izbornik bh. reprezentacije je od danas i službeno novi trener ekipe Kitchee iz Hong Konga.

Slišković je predstavljen u novom klubu zajedno sa trojicom novih igrača: Cleitonom de Oliveriorm, Souzom Willingssonom i Bledom Rodriguzeom.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

19/20 Pre-Season Press Conference .  Head Coach - Blaz Sliskovic .  Player - Cleiton de Oliveira - Souza Willingsson - Bleda Rodriguez #kitchee #wearekitchee

Objavu dijeli  (@kitcheeofficial)

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je igrao za Velež, Hajduk, Olympique iz Marseillea, Pescaru, ali i za mostarski Zrinjski. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH te trener HŠK Zrinjskog. Baki ovo nije prvi inozemni angažman jer je već radio u Hrvatskoj, Kini, Rumunjskoj i Saudijskoj Arabiji.  


U jednom od prvih susreta na klupi nove ekipe Slišković će imati "okršaj" s ni manje ni više nego Pepom Guardiolom jer 24. srpnja Kitchee igrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja.


Inače, Kitchee je jedan od najboljih klubova u Hong Kongu. U ovom desetljeću osvojeno je šest titula prvaka, a prošlu sezonu ekipa je završila na četvrtom mjestu te će igrati u AFC kupu.

Nakon odstupanja s klupe HŠK Zrinjski po završetku prethodne sezone, Slišković je do pronalaska novog angažmana imao ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, a uz još jednu zahvalu na svemu što je dao 'Plemićima', trofejnom treneru najuspješniji nogometni klub u Bosni i Hercegovini želi puno sreće i uspjeha u novom trenerskom izazovu uz poruku da će mu vrata HŠK Zrinjski uvijek biti otvorena. 

Kopirati
Drag cursor here to close