Bakin show

Slišković: Zaboli me 'ko će se iznenaditi ili neće za prvih jedanaest

"Kažu u novinama isto da mi je mana da mijenjam tim, pa se neki članovi uprave iznenade kad istrči prvih 11. Taman k'o da uprava određuje tih jedanaest", kazao je emotivni Slišković
Sport / Nogomet | 24. 05. 2019. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sele me u Kinu. Ja sam tamo neđe na granici Kine, Vijetnama i Koreje. Treba pitat novinare što znaju bolje nego ja hoću li ostati ili neću.

Kažu u novinama isto da mi je mana da mijenjam tim, pa se neki članovi uprave iznenade kad istrči prvih 11. Taman k'o da uprava određuje tih jedanaest.

Znaš šta me zaboli 'ko će se iznenaditi ili neće, ja odgovaram za rezultat i postavljam prvih jedanaest. Stvari treba gledati objektivno. Ne interesuje me tko u upravi ima svoje ljubimce, a tko nema. U upravi postoje samo dva ili tri čovjeka koji vode klub, ostali nisu nikada ni došli na trening. Ja ih poštivam jer donose novac u klub, ali petljati se u stvari moga poziva im ne dolikuje jer se ja ne petljam u njihov posao“, kazao je između ostalog trener Zrinjskog Baka Slišković pred put u Bijeljinu.

"Njihov posao je da nagrnu što više novca i da nam osiguraju uvjete. Ne petljajte se u ono što ne znate. Ovo sam morao reći jer se stvari moraju sagledati objektivno. Normalno da sam mijenjao, okolnosti su bile takve. Šta, zar svake godine moramo biti prvi? Je li bio neuspjeh biti drugi pored ovakvog Sarajeva koje je ove godine bilo zaista sjajno? Je li loš rezultat biti drugi? I oni su imali uspone i padove ali ipak bili najkosntantniji".

Tu Baka nije stao...

"Dođite jednom na trening u sezoni pa onda iznesite svoje mišljenje. Nemaju oni pojma šta sve trener i njegovi pomoćnici trebaju raditi da bi odredili prvih 11. Ne znaju oni što sve treba da se zasluži mjesto u ekipi. To tko ima svoje ljubimce, neka ih vodi svojoj kući", završio je Baka ovo izlaganje očito pogođenim nekim komentarima njegovog vođenja ekipe u ovoj sezoni.

"Prvo bih rekao da stanje u momčadi pred ovu utakmicu nije baš idealno", osvrnuo se Slišković na utakmicu protiv Zvijezde i nastavio:

"Proteklog tjedna bilo je nekih ozljeda, ali budući da je zadnje kolo i da nema nekog rezultatskog značaja odlučili smo da te i još neke igrače ne povedemo na put u Bijeljinu, tako da ćemo imati neke mlađe igrače na raspolaganju i nadamo se da ćemo sezonu završiti u pozitivnom ambijentu i da se raziđemo u dobroj atmosferi".

Dodao je potom tko sve ide na put.

"Na put ne idu Barišić, Stojković, Gojković, Šovšić, Bekrić, Stanić, Savić, Filipović, Veselinović. Bencun je povrijeđen, ali ide. Nadam se da će mlađi igrači koji dobiju prigodu iskoristiti svoju šansu u ovoj utakmici". 

HŠK Zrinjski će sezonu u Premijer ligi okončati na drugom mjestu. Plemići sutra gostuju Zvijezdi 09, a zatim idu na zasluženi odmor.

Kopirati
Drag cursor here to close