Govor najboljeg trenera

Slišković traži više poštovanja prema Premijer ligi

- Iskoristit ću priliku da kažem da mnogi u Bosni i Hercegovini ne priznaju bh. sport i velika odricanja u ovako maloj zemlji. Uvjeti su daleko od Europe i svijeta!
Sport / Nogomet | 17. 12. 2018. u 22:31 Oslobođenje

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Blaž Slišković proglašen je najboljim trenerom u našoj zemlji u protekloj godini, a nekadašnji izbornik reprezentacije BiH je tim povodom održao i prigodan govor.

"Nije ovo samo uspjeh Blaža Sliškovića. Igrači, suradnici, uprava kluba, svi su zaslužni. Uprava je na veoma profesionalan i kvalitetan način odradila sve da imamo ovakav uspjeh. Nije mala stvar biti prvak dvije ili tri godine zaredom. Nisam pojedinac da ovisim sam o sebi, svi su oni ugradili u moj uspjeh svoj trud.

Iskoristit ću priliku da kažem da mnogi u Bosni i Hercegovini ne priznaju bh. sport i velika odricanja u ovako maloj zemlji. Uvjeti su daleko od Europe i svijeta. Priznajte vi koji se bavite novinarstvom svaki mali uspjeh našeg sportaša u svojoj zemlji i vani. To je kao deset puta uspjeh nekog iz Beča, Pariza ili iz New Yorka. Mala smo zemlja, ne smijemo se omalovažavati.

Mene su blatili, osporavali, nazivali me popularnim Bakom. Budite objektivni, priznajte da i ovdje u BiH ima talenata, samo nam trebaju uvjeti da taj talenat pokažemo", kazao je Slišković.

Kopirati
Drag cursor here to close