Prijateljski susreti

Osiguran izravan prijenos utakmica nogometne reprezentacije BiH

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem ovog mjeseca igra dvije prijateljske utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2018. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH će u Americi odigrati obje utakmice, a na klupi Zmajeva debitirat će stručnjak Robert Prosinečki koji je prošlog tjedna izabran za novog izbornika bh. reprezentacije.

Utakmica Amerika-BiH se igra 28. siječnja u StubHub centru u Los Angelesu i to u terminu od 19:30 sati po američkom vremenu odnosno 29. siječnja u 3:30 sati po našem, na programu Face televizije. Svi koji propuste live prijenos, utakmicu mogu gledati 29. siječnja u 19:15 sati na programu Face TV.

BiH i SAD su do sada imale jedan međusobni susret. Na stadion Asim Ferhatović Hase 14. kolovoza 2013. SAD je u prijateljskom susretu pobijedila sa 4:3.

Utakmica Meksiko-BiH se igra 31. siječnja na stadionu Alamodome u San Antoniju u Teksasu, i to u terminu od 20:30 sati po američkom vremenu odnosno 1. veljače u 3:30 sati po našem, i ovu utakmicu možete pratiti na programu Face televizije.

Kopirati
Drag cursor here to close