Sjajan nogomet

ŠN Limači i NK Sport Talent pobjednici prvog 'Zimskog talent Kupa'

Sport / Nogomet | 01. 02. 2021. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda se na terenima Arena Sport Centra u Mostaru održala završnica prvog 'Zimskog talent Kupa 2021' turnira koji je organizirao NK Sport Talent iz Mostara.

Prvo su u subotu na teren istrčali dječaci iz generacije 2010. godišta. Prve četvrtfinalne utakmice bile su sjajne a treba izdvojiti veliku i iznenađujuću pobjedu ekipe HŠK Zrinjski (crveni) nad najvećim favoritima turnira, ekipom domaćina NK Sport Talent (2010).

U završnicu su se na kraju plasirale obje momčadi HŠK Zrinjski, Sport Talent 2011. te čapljinski Limači.

Limači su nakon lutrije penala izbacili Sport Talent, a HŠK Zrinjski (bijeli) nisu imali milosti prema kolegama koji su nešto ranije napravili, sasvim zasluženo, veliki podvig.
Veliko finale opravdalo je očekivanja. Zrinjski je sjajno ušao u finale, poveo 3:1, no Limači na krilima najboljeg igrača turnira Eugena Filipovića preokreće rezultat i kući zasluženo nosi trofej namijenjen pobjednicima turnira.

Treće mjesto pripalo je NK Sport Talent koji je uvjerljivo nadigrao HŠK Zrinjski (crveni).

Nedjelja je bila rezervirana za 2008. godišta gdje smo također vidjeli sjajan i ozbiljan nogomet. Tamo su završnicu izborili NK Sport Talent (bijeli), FK Leostars Trebinje, FK Hercegovac i NK GOŠK Gabela.

Sport Talent bio je uvjerljiv u polufinalnoj utakmici protiv Leostarsa, dok je GOŠK nakon penala bio bolji od Hercegovca.

Finale je bilo sjajno. Odlični Gabeljani brzo su poveli s 2:0 i činilo se da će trofej prvog Zimskog talent Kupa krenuti u dolinu Neretve, no sjajni domaćin predvođen Ivanom Čarapinom preokreće rezultat i trofej ostaje u vitrinama najmlađeg hercegovačkog nogometnog kluba.

Najbolji igrač u ovoj konkurenciji bio je GOŠK-ov Ivo Kulaš. Treće mjesto nakon penala pripalo je Leostarsu.

Prvo izdanje ovog turnira u organizaciji NK Sport Talent prošlo je odlično, dječaci su igrali sjajan nogomet, imalo se dosta toga vidjeti a iz redova organizatora poručili su da se vidimo i dogodine u mnogo kvalitetnijem izdanju.

Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima koji su nam pomogli u realizaciji turnira - Guma M, Selekting d.o.o, Arena Sport, Caffe MB Rudnik, Caffe Song, Caffe and night club Drugi Način, Antonio Trade, Restoran Ventum, Cro Auto, Good Feeling Gym, Toni Šunjić, Katarina d.o.o.

Medijski pokrovitelji su: RDV, Bljesak info i City TV.

Kopirati
Drag cursor here to close