Hrvatska

30 golova u jednoj utakmici: "Treba imati hrabrosti"

"Velik respekt imamo za njih. Treba imati hrabrosti uopće istrčati na teren. Poslije deset minuta bilo je jasno u kojem će smjeru utakmica ići", istaknuli su iz NK Grobničan Čavle.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2023. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Grobničana izborili su šesnaestinu finala SuperSport Hrvatskog kupa nakon što su u utakmici pretkola pobijedili Papuk Orahovicu 29:1.

Poražena momčad utakmicu je igrala s veteranima, a pobjednički klub izrazio joj je poštovanje na društvenim mrežama nakon uvjerljive pobjede, prenosi Index.hr

"Srčani veterani Papuka nisu mogli pružiti bolji otpor. Velik respekt imamo za njih. Treba imati hrabrosti uopće istrčati na teren. Poslije deset minuta bilo je jasno u kojem će smjeru utakmica ići. Čestitamo naravno Pilčiću i ostalim dečkima te treneru", rekli su nam iz grobničkog kluba.

Papuk, 98 godina star klub, utakmicu protiv momčadi iz Druge SuperSport NL odigrao je u veteranskom sastavu. Trojica igrača u kadru bili su 38-godišnjaci, svi ostali stariji od 40 godina. Pobjeda Grobničana novi je rekord u utakmicama Kupa. Dosadašnji je držao Gaj Mače koji je svladao NK Liku 95 rezultatom 20:2.

Kopirati
Drag cursor here to close