Nije iznenađenje

VIDEO I Zurapović ponovo na Olimpijskim igrama

Na posljednjem Svjetskom prvenstvu Zurapović je sudio deset utakmica, između ostalog i četvrtfinalni duel SAD i Italije.
Sport / Košarka | 07. 03. 2024. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FIBA je objavila listu sudaca koji će dijeliti pravdu na narednim Olimpijskim igrama u Parizu. Na listi se našlo i ime Ademira Zurapovića, suca iz Tuzle koji sada već spada u red iskusnih sudaca na velikim takmičenjima. Na posljednjem Svjetskom prvenstvu sudio je deset utakmica, između ostalog i četvrtfinalni duel SAD i Italije.

Pored toga, sudio je na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre koji se igra u Turskoj. Dvije godine ranije gledali smo ga u finalu Eurobasketa, dok je na prošlim Igrama imao priliku uz Brazilca Locatellija i Kanađanina Weilanda suditi veliko finale, između SAD i Francuske.

Video: PODCAST SPORT CENTAR Ademir Zurapović 

Olimpijske igre su na rasporedu od 26. srpnja do 11. kolovoza, ali još uvijek nisu poznata imena svih sudionika košarkaškog turnira. Za sada je poznato da će tamo biti uz domaćina Francusku, selekcije SAD, Južnog Sudana, Kanade, Japana, Njemačke, Srbije i Australije. Preostale četiri selekcije ćemo dobiti nakon kvalifikacijskih turnira u Valenciji, Rigi, Pireju i San Juanu.

Kopirati
Drag cursor here to close