Posljedice kaosa

VIDEO I Yabusele u tučnjavi ozlijedio Exuma

"Sad sam ga pregledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta stopala, to je teška ozljeda. Morat će štakama do Beograda, pa ćemo ga tamo snimiti", rekao je Partizanov liječnik Momo Jakovljević.
Sport / Košarka | 28. 04. 2023. u 00:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tučnjava u Madridu nije trajala previše dugo, ali je bila dovoljno žestoka. Na parketu je bilo dovoljno žestokih momaka čiji udarci mogu biti izuzetno neugodni, teški. U kaosu koji je nastao nakon tučnjave u Madridu, najgore je prošao Dante Exum, Australac sa više nego dugim stažom u NBA ligi.

Njega je Guerschon Yabusele jednostavno bacio na parket, a prema informacijama koje dolaze iz Madrida, bivši igrač Utah Jazza, Clevelanda i Barcelone je zaradio ozbiljnu ozljedu.

Video: Yabusele baca Exuma 

"Sad sam ga pregledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta stopala, to je teška ozljeda. Morat će štakama do Beograda, pa ćemo ga tamo snimiti. Ozlijeđena mu je i gornja usna, Yabusele, broj 28, ga je bacio, a moglo je biti i gore. Mogao mu je ozlijediti kralježnicu. Ovako nešto nisam vidio. Radi se o teškoj ozljedi" rekao je za medije iz Srbije Partizanov liječnik Momo Jakovljević.

Video: Tučnjava u Madridu 
Kopirati
Drag cursor here to close