Prevodio Real do slavlja u Beogradu

VIDEO I Zvezda nije mogla zaustaviti Musu

Sjajnu utakmicu je odigrao Džanan Musa koji je za 29 minuta ubacio 19 poena uz šest skokova. Musa je bio prvi strijelac Reala dok je Walter Tavares je utakmicu završio sa 17 poena i 12 skokova.
Sport / Košarka | 11. 01. 2023. u 01:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrački oslabljena Crvena Zvezda nije uspjela iznenaditi Real Madrid u susretu 18. kola Eurolige. U paklenoj atmosferi dvorane "Aleksandar Nikolić", Real Madrid je slavio 59:79. Real Madrid je nakon prve četvrtine imao devet poena prednosti, ali je Zvezda na krilima svojih navijača uhvatila priključak, pa je zaostatak na poluvremenu bio samo četiri poena. Zvezda je držala priključak sve do početka četvrte četvrtine, ali je onda Real serijom 10:0, riješio dileme oko pobjednika. Sjajnu utakmicu je odigrao Džanan Musa koji je za 29 minuta ubacio 19 poena uz šest skokova.

Video: Zvezda - Real Madrid 

Musa je bio prvi strijelac Reala dok je Walter Tavares je utakmicu završio sa 17 poena i 12 skokova. Zvezda je imala Nedovića (18 poena) i Petruševa (17). Real Madrid je trenutačno na omjeru 12-6, dok je Zvezda ostvarila devet pobjeda uz devet poraza.

Kopirati
Drag cursor here to close