Drama nakon produžetka

Real Madrid uzeo Superkup, odličan Musa

Sjajnu utakmicu je odigrao Tavares s 24 poena i 12 skokova, odmah do njega je bio Džanan Musa koji je utakmicu zaključio s 19 poena uz dva skoka i tri asistencije, Deck je dodao 15 poena, Llull 14.
Sport / Košarka | 26. 09. 2022. u 00:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon velike drame i dosta uzbuđenja košarkaši Real Madrida su savladali Barcelonu u finalu turnira španjolskog Superkupa 89:83. Iako je Barcelona u jednom trenutku imala 12 poena prednosti Real se vratio u trećoj četvrtini.

Zahvaljujući Llullu, Musi i Fernándezu koji su se raspucali. Tako je Real sa -12 došao na plus šest prije ulaska u četvrtu četvrtinu. Barcelona je uhvatila korak ali je ostala bez Veselog dok se na drugoj strani ozlijedio Rudy Fernández. Posljednji napad je imao Real Madrid ali Deck ne pogađa tricu, iako je ostala dileme da li je Real imao možda u neku drugu soluciju u takvoj situaciji.

U produžetku se razigrao Tavares, u ključnom trenutku kod +2 Reala, Tavares je blokirao Sanlija i Real je uzeo prvi trofej u novoj sezoni, peti put zaredom u Superkupu. Sjajnu utakmicu je odigrao Tavares s 24 poena i 12 skokova, odmah do njega je bio Džanan Musa koji je utakmicu zaključio s 19 poena uz dva skoka i tri asistencije, Deck je dodao 15 poena, Llull 14. Barcelona je imala Sertaca Sanlija s 21 poenom, Laprovittola je stao na 12 poena.

Kopirati
Drag cursor here to close