Moglo je biti gužve

VIDEO I Zamalo tučnjava u Los Angelesu, Zubac dobar

Sukob je, prema riječima Sharpea, počeo kada je on dobacivao Dillonu Brooksu, igraču Grizzliesa, da "ne može čuvati LeBrona. Brooks je valjda sve to čuo, pa je krenulo sa psovkama, Brooks je bio spreman da se obračuna sa Sharpom.
Sport / Košarka | 21. 01. 2023. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shannon Sharpe nekadašnji sjajni Tight end Denvera i Baltimorea, trostruki osvaja Super Bowl-a, član Kuće slavnih NFL-a, obilježio je najvećim dijelom utakmicu između Lakersa i Memphisa u Crypto.com Areni.

Sukob je, prema riječima Sharpea, počeo kada je on dobacivao Dillonu Brooksu, igraču Grizzliesa, da "ne može čuvati LeBrona. Brooks je valjda sve to čuo, pa je krenulo sa psovkama, Brooks je bio spreman da se obračuna sa Sharpom.

Činilo se kako će sve ostati na tome, jer su Brooks i Ja Morant razmijenili nekoliko rečenica, a onda je među prvima prema Sharpu krenuo visoki Adams, za njim i ostatak momčadi, dok je reagirao i otac Ja Moranta, Tee, pa je osiguranje imalo pune ruke posla kako bi spriječilo tučnjavu. Stvari su se nekako izgledali pa je drugi dio utakmice prošao bez problema. I Morant je bi svakako nervozan jer je u prvom poluvremenu šutirao 2/10, uz svega ubačenih šest poena

Video: Trenutak kada je došlo do gužve na parketu 

Što se tiče same utakmice bilo je neizvjesno do zadnje lopte. I na kraju su Lakersi uspjeli prekinuti veliki niz Memphisa od 11. uzastopnih pobjeda. Dennis Schröder je bio jedan od junaka. Pogodio je dva slobodna bacanja, onda je ukrao jednu loptu, poentirao uz dodatno bacanje. Nakon timeouta, Memphisov Brandon Clarke je bio fauliran, pogodio je i on jedno slobodno, drugo je promašio, ali ni pored osvojene lopte goste nisu uspjeli ništa napraviti. Russell Westbrook predvodio je Lakerse s 29 poena, a LeBron James dodao je 23. Ja Morant je najbolji kod Memphisa s 22 poena. Clarke i Tyus Jones dodali su po 20, a Steven Adams uz 16 poena je sakupio i 17 skokova.

Ivica Zubac odigrao je vrlo dobru utakmicu u pobjedi njegovih Los Angeles Clippersa na gostovanju kod San Antonio Spursa 131:126. Hrvatski centar u 36 minuta ubacio je 12 poena (6/10), te dodao još 16 skokova, upisavši tako 17 double-double učinak u sezoni. Prvo ime susreta bio je Kawhi Leonard, koji je svom bivšem klubu ubacio 36 poena.

U dobrom nizu je Atlanta koja je preko New Yorka došla petog trijumfa zaredom. Posljednju četvrtinu su Hawksi dobili 14 razlike, na kraju je bilo 139:124. Ni 32 poena Juliusa Randlea nisu bila dovoljna Knicksima, dok su na drugoj strani odlični bili Dejounte Murray s 29 poena i Trae Young s 27.

Odličnu večer je imao i Kyrie Erwing kojeg Utah Jazzeri nisu mogli zaustaviti. Završio je utakmicu s 48 poena, uz 11 skokova i šest asistencija, dok su Netsi slavili 117:106. Do petog triple-doublea u sezoni stigao je i Domantas Sabonis u pobjedi Sacramento Kingsa protiv Oklahoma City Thundera 118-113.

Rezultati:
Orlando Magic - New Orleans Pelicans 123:110
Atlanta Hawks - New York Knicks 139:124
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors 114:120
Dallas Mavericks - Miami Heat 115:90
San Antonio Spurs - LA Clippers 126-131
Denver Nuggets - Indiana Pacers 134:111
Utah Jazz - Brooklyn Nets 106:117
Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies 122:121
Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 118:113

 

Kopirati
Drag cursor here to close