Miami može i bez Butlera

VIDEO I Miami tricama uništio Boston, Pelicansi bez šansi

Domaći košarkaši nisu imali odgovora na baražnu vatru za tri poena gostiju. Košarkaši Miamija su šutnuli 43 trice! Pogodili su pola, što je rekord franšize za doigravanje.
Sport / Košarka | 25. 04. 2024. u 08:16 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako netko zna kako se izvući iz teške situacije u play offu onda je to ekipa Miamija. Nakon što su ostali bez najveće zvijezde Jimmyja Butlera, mnogi su ih već otpisali protiv jakog Bostona, međutim ekipa Erica Spoelstre se ne predaje tako lako. Sada su oduzeli prednost domaćeg parketa Bostonu. Domaći košarkaši nisu imali odgovora na baražnu vatru za tri poena gostiju. Košarkaši Miamija su šutnuli 43 trice! Pogodili su pola, što je rekord franšize za doigravanje.

Tyler Herro ih je ubacio šest, Caleb Martin pet. Kad je trebalo uvijek je bio tu netko da ubaci jednu tricu. Nakon što je Boston došao na minus šest 3:16 prije kraja utakmice, Martin je povezao nove dvije, što je bio znak da Celticsi nemaju što tražiti u ovoj utakmici. U trijumfu Miamija 111:101, Tyler Herro je ugradio 24 poena, Adebayo je dodao 21, kao i Martin. Na poraženoj strani najučinkovitiji su bili Brown s 33 i Tatum s 28 poena

Video: Boston - Miami 

Za razliku od prve utakmice, u drugoj je Oklahoma izgledala poput ekipe koja je zrela boriti se za naslov prvaka. New Orleans Pelicansi su poraženi 124:92. Rezultat pokazuje kakvu smo utakmicu gledali u Paycom Centru. Gosti su se držali kako tako prve dvije četvrtine, a onda su se raspali u trećoj.

Junak utakmice bio je Shai Gilgeous-Alexander koji je ubacio 33 poena, a fenomenalnu utakmicu odigrao je i Chet Holmgren ubacivši 26 poena (šut 9/13) za manje od 29 minuta na parketu. Kod Pelicansa smo imali Jonasa Valanciunasa s 19 poena, dok po 18 postigli Brandon Ingram i Herbert Jones. Gosti su ukupno u ovoj utakmici izgubili 17 lopti.

Kopirati
Drag cursor here to close