Uništili vlastitu dvoranu

VIDEO I Ludnica u Ateni, domaći navijači prekinuli utakmicu

Ako je suditi po fotografijama i snimkama koje su stigle iz Grčke, šteta koju su nezadovoljni navijači Panathinaikosa napravili je uistinu velika.
Sport / Košarka | 16. 06. 2023. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put. Vjerojatno teško netko može prebrojati koliko su puta najveći derbiji grčke lige puta prekidani. Ovo je bio samo jedan u nizu. Ovaj put se radilo o četvrtoj utakmici finalne serije u kojoj Olympiakos vodi 2-1. U OAKA Areni se četvrta koja je prekinuta 2:46 prije kraja treće četvrtine. Panathinaikos je bio u velikom zaostatku (35:65), što je čini se dodatno razljutilo domaće navijače koji su krenuli ubacivati predmete u teren, paliti baklje, lomiti stolice.

Video: Panathinaikos - Olympiakos 

Ako je suditi po fotografijama i snimkama koje su stigle iz Grčke, šteta koju su nezadovoljni navijači Panathinaikosa napravili je uistinu velika. Fizičke obračune morali su zaustavljati pripadnici interventne policije, a predstavnici oba kluba uspjeli su pobjeći u svlačionicu. Utakmica naravno nije nastavljena pa je po svemu sudeći ovo bio još jedan neslavni kraj prvenstva Grčke, u kojem je Olympiakos osvojio naslov prvaka.

Video: Panathinaikos - Olympiakos 

.

Kopirati
Drag cursor here to close