Na kraju napetog derbija

VIDEO I Lessort eksplodirao pa udario Petruševa

Lessort je jednostavno nasrnuo na Petruševa i tek se reakcijom ostalih igrača Partizana situacija smirila. Međutim, vidjelo se kako je ipak Lessort uspio Petruševa prvo odgurnuti, a onda i šakom udariti u lice.
Sport / Košarka | 14. 03. 2023. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznat je svojim eksplozivnim zakucavanjima, ali jednako takvom temperamentu. Još prije nekih deset mjeseci je skoro ušao u sukob s navijačima Zvezde, u Pioniru. Sada je od sredine derbi utakmice 21. kola ABA lige, bio u nekoj vrsti konflikta s Filipom Petruševim. U jednom trenutku je završio na parketu jer je zaradio jedan udarac. I tada su ga njegovi suigrači teško smirili, Željko Obradović je reagirao, ostavio je Mathiasa Lessorta na klupi.

Video: Lessort - Petrušev prvi dio 

Po samom završetku utakmice, nije izdržao. Lessort je krenuo da se još jednom obračuna s Petruševim koji je poprilično ostao hladan i samo je to jedan od razloga što na parketu nije nastao još veći kaos. Lessort je jednostavno nasrnuo na Petruševa i tek se reakcijom ostalih igrača Partizana situacija smirila. Međutim, vidjelo se kako je ipak Lessort uspio Petruševa prvo odgurnuti, a onda i šakom udariti u lice.

Video: Lessort - Petrušev drugi dio 

Ostaje da vidimo kakva će biti reakcija vodstva ABA lige. Partizan je dobio ovaj susret 92:81 iako je u jednom trenutku Crvena Zvezda imala dvadeset poena prednosti. Utakmica je odigrana u Stark Areni pred više od 17.000 gledatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close