Play in

VIDEO I Lakersi se provukli u play off, Atlanta razbila Miami

U toj završnici regularnog tijeka James je prodao dvije lopte, promašio je jednu tricu, ali to Minnesota nije kaznila. Na kraju je sekundu i 4 desetinke prije kraja utakmice Schröder pogodio tricu.
Sport / Košarka | 12. 04. 2023. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon noćašnjih utakmica play ina, Memphis i Boston su saznali imena svojih protivnika. Memphis će igrati protiv Lakersa u prvom krugu, Atlanta protiv Bostona. Sjajnu utakmicu vidjela je publika u Crypto.Com Areni, odluka je pala nakon produžetka.

Gosti iako oslabljeni bez Goberta su već u drugoj četvrtini pokazali zube. Na poluvremenu su vodili 60:49, tri i pol minute prije kraja treće četvrtine su imali velikih 82:68, ali Lakersi nisu odustajali. LeBron je pogodio za tri poena dvije minute prije kraja za 95:95.

U toj završnici regularnog tijeka James je prodao dvije lopte, promašio je jednu tricu, ali to Minnesota nije kaznila. Na kraju je sekundu i 4 desetinke prije kraja utakmice Schröder pogodio tricu za vodstvo Lakersa 98:95, ali je u obrani James zaspao, Davis nije mogao ništa napraviti, pa je pravio prekršaj. Da stvar bude gora Mike Conley je bio na šutu za tri poena. Pogodio je igrač Minnesote tri slobodna, utakmica je otišla u produžetak. Tamo je važne pogodio Davis za 105:100, tricu je na drugoj strani promašio Prince, Lakersi su na kraju slavili 108:102. LeBron James je ubacio 30 poena, dodao 10 skokova, ali je izgubio pet lopti.

Video: Lakers - Minnesota play in

Davis je pratio LeBrona s 24 poena, Schröder je bio najbolji kad je bilo najvažnije, završio je s 21 poenom. Kod Minnesote Karl-Anthony Towns 24 poena, Mike Conley 23 poena. Posljednju priliku nakon poraza Minnesota ima protiv pobjednika ogleda između New Orleansa i Oklahoma Cityja za osmo mjesto u doigravanju.

U prvoj od dvije noćašnje utakmice play-ina NBA lige Atlanta je slavila u gostima kod Miamija 116:105 što je pomalo neočekivano i tako izborila okršaj protiv drugih nositelja Boston Celticsa u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije NBA lige.

Sedmoricu dvoznamenkastih igrača Hawksa predvodio je Trae Young s 25 poena. Dejounte Murray je zabio 18 poena, dok je Clint Capela skupio čak 21 skok. U redovima Miamija najefikasniji je bio Kyle Lowry s 33 poena. Tyler Herro je zabio 26. Miami sada čeka ogled protiv boljeg iz ogleda Toronto - Chicago za osmu poziciju u doigravanju. Bolji iz spomenutog okršaja igrat će na startu doigravanja protiv prvih nositelja Istoka Milwaukee Bucksa.

Kopirati
Drag cursor here to close