Poznati parovi play offa i play ina

VIDEO I Nervoza na klupi Clippersa, Gobert udario Andersona

U play inu se sastaju na Istoku Toronto - Chicago odnosno Miami - Atlanta. Na Zapadu su za početak čekaju mečevi LA Lakers - Minnesota te New Orleans - Oklahoma.
Sport / Košarka | 10. 04. 2023. u 01:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je regularni dio sezone u NBA ligi i slijedi ono najvažnije. Play in odnosno play off. Posljednjeg dana, LA Clippersi su savladali Phoenix Sunse 119:114 kao gosti. Sunsi su odmarali svoje najbolje igrače, gosti su doputovali bez Paula Georgea. I opet je Clippersima trebalo vremena da stomiju otpor Sunsa, bili su poprilično nervozni, Mason Plumlee i Bones Hyland nakratko su se posvađali na klupi. Na kraju je Leonard završio posao sa svojih osam uzastopnih poena. Clippersi su na kraju četvrti, Sunsi peti i igrat će međusobno u prvom krugu play offa, momčad iz Los Angelesa ima prednost domaćeg terena. Zubac je u ovom susretu ubacio deset poena

Video: Plumlee i Hyland 

Nervozni su bili i igrači Minnesote, potpuno nepotrebno. Oni su također u play inu. Protiv Pelicansa koji su vodili većim dijelom utakmice su slavili 113:108. I ovaj susret je obilježio incident koji se dogodio na klupi Minnesote. Tijekom jednog time outa u raspravu su ušli Rudy Gobert i Kyle Anderson, Francuz je imao kraći fitilj, pa je krenuo udariti Andersona. Suigrači su reagirali i pitanje je kakve će biti reakcije čelnika kluba pred utakmice play ina, hoće li Gobert ostati u momčadi. Pored toga Jaden McDaniels je razbio šaku pa je utakmicu završio prije vremena.

Video: Gobert i Anderson 

Utakmicu karijere odigrao je mladi playmaker Celticsa Payton Pritchard, koji je ubacio 30 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio 11 asistencija, te tako upisao triple-double učinak u trijumfu njegove momčadi nad Atlantom 120:114.

U play inu se sastaju na Istoku Toronto - Chicago odnosno Miami - Atlanta. Na Zapadu su za početak čekaju mečevi LA Lakers - Minnesota te New Orleans - Oklahoma. Svoje protivnike čekaju Boston i Milwaukee, odnosno Denver i Memphis. Što se tiče Istoka parovi prvog kruga play offa u ovom trenutku su Philadelphia - Brooklyn i Cleveland - New York. Što se tiče Zapada imamo duele Clippers - Phoenix i Sacramento - Golden State.

 

Kopirati
Drag cursor here to close