Nije bilo popusta

Gobert kažnjen, ne putuje u Los Angeles

"Bili smo nezreli u pogrešna vremena, ali sada se moramo usredotočiti na ono što nas čeka.Veterani mogu također da se naljute, neću da budem strog prema njemu ali to ne možemo da toleriramo ovdje", poručio je trener Minnesote.
Sport / Košarka | 11. 04. 2023. u 01:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbora čelnici Minnesote nisu imali izbora. Iako je Rudy Gobert pokušao popraviti situaciju, iako su čelnici kluba prihvatili da je to bio udarac u prsa bez namjere da se ozlijedi Kyle Anderson, najveća zvijezda je kažnjen.

"Emocije su me savladale. Nisam trebao reagirati onako kako jesam bez obzira na to što je rečeno. Želim se ispričati navijačima, organizaciji, a posebno Kyleu, koga istinski volim i poštujem kao suigrača - napisao je Francuz kojeg je Minnesota dovela uoči ove sezone iz Utah Jazza te za njega dala četiri picka prve runde, jednu zamjenu pickova prve runde te još pet igrača (Patrick Beverley, Jarred Vanderbilt, Walker Kessler, Malik Beasley, Leandro Bolmaro)", napisao je na Twitteru Francuz. Međutim, neće igrati u prvoj utakmici protiv Lakersa u Los Angelesu.

"Nezrelost je naš problem tijekom cijele sezone. Bili smo nezreli u pogrešna vremena, ali sada se moramo usredotočiti na ono što nas čeka.Veterani mogu također da se naljute, neću da budem strog prema njemu ali to ne možemo da toleriramo ovdje. Vjerujem da već žali zbog toga. Nisam još stigao da pričam s njim" poručio je trener Minnesote.

Kopirati
Drag cursor here to close