Miami nije mogao bez Butlera

VIDEO I Boston prejak za Miami, Dallas na korak do polufinala

Nezaustavljiv je u redovima Mavsa opet bio Luka Dončić (35 poena, 10 asistencija, 7 skokova), dok su kod Clippersa bli najefikasniji Ivica Zubac te Paul George; obojica su ubacili 15 poena.
Sport / Košarka | 02. 05. 2024. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boston Celticsi osigurali su mjesto u polufinalu Istočne konferencije NBA lige, pobjedom 118:84 protiv Miamija u petoj utakmici pred svojim navijačima.

Time su se revanširali dugogodišnjim rivalima za poraz iz prošlogodišnjeg konferencijskog finala i sada čekaju pobjednika okršaja Clevelanda i Orlanda (3:2). Najefikasniji u redovima pobjednika bio je Derrick White s 25 poena, a jednako je ubacio i Jaylen Brown. Kod Miami Heata Bam Adebayo je pridodao 23 poena.

Na korak do prolaska stigao je i Dallas s uvjerljivih +30 kod Los Angeles Clippersa. Završilo je 123:93 za goste. Nezaustavljiv je u redovima Mavsa opet bio Luka Dončić (35 poena, 10 asistencija, 7 skokova), dok su kod Clippersa bli najefikasniji Ivica Zubac te Paul George; obojica su ubacili 15 poena. Ovo je bio najteži poraz Clippersa u play off ikada

Video: Clippers - Dallas 
Kopirati
Drag cursor here to close