Pistonsi izgubili na bizaran način

VIDEO I Bogdanović: Da, ljut sam

"Pokušavam pobijediti i biti najbolji svaku utakmicu. Naravno da sam ljut, opet smo na kraju izgubili iako smo se borili", rekao je Bojan nakon utakmice", rekao je Bojan nakon utakmice.
Sport / Košarka | 02. 03. 2023. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pogodio je osam trica, ubacio 34 poena, uz šut iz igre 11-21, dodao je osam skokova i tri asistencije, ali sve to nije bilo dovoljno da Pistonsi savladaju nekada ljute rivale Chicago Bullse. Chicago je od početka napravio veliku prednost, već u prvih 12 minuta imao je +15. U trećoj četvrtini je bilo i +19, no zahvaljući Bogdanoviću, Pistonsi su stigli u samoj završnici na 108:108, ali više od toga nisu mogli.

Bogdanović je bio poprilično ljut, jer je momčad na krajnje bizaran način ispustila priliku za pobjedu. Jaden Ivey je u jednom od posljednjih napada tražio time out iako su Pistonsi svoje već bili potrošili, devet sekundi prije kraja. Dwane Casey trener Pistonsa je bio očajan u tom trenutku, Bojan je svog igrača gledao u nevjerici.

Bullsi su iskoristili svoja slobodna bacanja pa su na kraju slavili 117:115.Bullse je do slavlja vodio Zach LaVine sa 41 poenom. Odličan je bio i DeMar DeRozan koji je postigao 21 poen uz 7 skokova i 7 asista.

Video: Pistons vs Bulls 

"Izgubili smo utakmicu u prvoj četvrtini kao protiv Charlottea. Krenuli smo jako loše bez ikakve energije, pokušali smo se boriti protiv njihovih igrača u nastavku. Sjajno je što smo se uspjeli vratiti, ali mislim da je naša obrana morala biti bolja u prvom poluvremenu ako želimo pobjeđivati. Pokušavam pobijediti i biti najbolji svaku utakmicu. Naravno da sam ljut, opet smo na kraju izgubili iako smo se borili", rekao je Bojan nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close