NBA

Sjajna Bogdanovićeva utakmica, ali i još jedan poraz Pistonsa

Hrvat je bio prvo ime Pistonsa u još jednom porazu momčadi koja omjerom od 15 pobjeda i 44 poraza zauzima posljednje mjesto Istočne konferencije NBA lige.
Sport / Košarka | 16. 02. 2023. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović odigrao je napadački novu dobru utakmicu, no ponovno je ona bila bez značaja za Detroit Pistonse. Hrvat je bio prvo ime Pistonsa u još jednom porazu momčadi koja omjerom od 15 pobjeda i 44 poraza zauzima posljednje mjesto Istočne konferencije NBA lige.

Detroit je u noći na četvrtak gostovao kod vodeće momčadi lige, Boston Celticsa, u TD Gardenu u kojem je poražen 127:109. Domaćine su do pobjede vodili Jayson Tatum s 38 koševa, devet skokova i sedam asistencija te Malcolm Brogdon s 25 poena i šest asistencija. Daleko bolji od ostalih u poraženom timu bio je Bogdanović.

Bogdanović se u 32 odigrane minute zaustavio na 28 koševa do kojih je stigao uz šut 12/17 iz igre i 3/4 s crte slobodnih bacanja. Imao je i pet skokova. Ubačajem iz treće četvrtine oduševio je komentatore susreta koji su koš ubačen uz prekršaj opisali kao "vraški težak" te istaknuli da je Bogdanović do njega došao iskustvom i zaključili da u ligi nema puno igrača koji mogu ovako poentirati, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close