Posljednji ispraćaj

VIDEO I Sahranjen Dejan Milojević, Steve Kerr došao u Beograd

U delegaciji posljednjeg Dejanovog kluba bili su Mike Dunleavy, Chris DeMarco, Ron Adams, Rick Celebrini, Zaza Pachulia ali i glavni trener Steve Kerr.
Sport / Košarka | 12. 02. 2024. u 17:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u subotu održana komemoracija, danas je u Beogradu sahranjen nekadašnji košarkaš, kasnije trener Dejan Milojević.
Milojević je preminuo 17. siječnja u Salt Lake Cityju, neposredno nakon što je doživio srčani udar tijekom večere. Milojevića pamtimo kao košarkaša FMP-a, Budućnosti, Partizana, Pamese, Galatasaraya. Kao igrač je tri puta bio proglašen najkorisnijim igračem ABA liga, dva puta je bio najbolji strijelac, s reprezentacijom Srbije je osvojio naslov prvaka Europe 2021. godine.

Kao trener karijeru je počeo graditi u ekipi Mege, gdje je jedno vrijeme surađivao s Ivanom Vujičićem nekadašnjim košarkašem, jedno vrijeme i trenerom Zrinjskog. Imao je Dejan kratku epizodu na klupi Budućnosti prije nego što je 2021. otišao "preko bare" i postao pomoćnik Stevea Kerra u Warriorsima s kojima je godinu kasnije postao NBA prvak.

Na posljednjem ispraćaju Milojevića među prisutnima su bili Željko Obradović, Željko Rebrača, Predrag Danilović, Aleksandar Džikić, Saša Pavlović, Dejan Tomašević, mnogi novinari, među njima i Edin Avdić sjajni komentator Arena sporta, Miško Ražnatović, ali i delegacija Golden State Warriorsa. Koja je samim dolaskom u Beograd pokazala koliko je cijenila i poštovala Milojevića.

Video: Posljednji ispraćaj Dejana Milojevića 

U delegaciji posljednjeg Dejanovog kluba bili su Mike Dunleavy, Chris DeMarco, Ron Adams, Rick Celebrini, Zaza Pachulia ali i glavni trener Steve Kerr koji odlučio preletjeti Atlantski ocean kako bi se oprostio od svog suradnika iako njegova ekipa mora igrati protiv Utah Jazza.

Milojević je sahranjen na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Kopirati
Drag cursor here to close