VIDEO | Slučajan susret

Prodavačica Jokiću u Goraždu: Joj sine koliki si, ti si samo za košarke

"Joj sine koliki si ti si samo za košarke", kazala mu je prodavačica Dina, što je izazvalo opći smijeh među okupljenima, ali i Jokiću koji se u toj situaciji nije mogao suzdržati.
Sport / Košarka | 07. 07. 2023. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Jokić je na zasluženom odmoru. I negdje na proputovanju kroz BiH, točnije Goražde. Gdje je s prijateljima u naselju Baćci posjetio trgovinu kako bi se opskrbili pivom i sokovima. Čovjek je ušao u trgovinu, a onda ga je iznenadila reakcija prodavačice.

"Joj sine koliki si ti si samo za košarke", kazala mu je prodavačica Dina, što je izazvalo opći smijeh među okupljenima, ali i Jokiću koji se u toj situaciji nije mogao suzdržati. Kad ga već nije prepoznala prodavačica, jest jedan od radnika, Dino Zorlak, vlasnik trgovine, javio se redakciji Klix.ba i ispričao im detalje susreta.

"Bio u gradu kad su me nazvali i rekli da mi je u trgovini Nikola Jokić. Jedan od radnika bio je usred isporuke kad je vidio kako slavni košarkaš ulazi s prijateljima po piće. Bili su ljubazni i raspoloženi. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmijala. Odlučili smo podijeliti snimke, svi su se dobro nasmijali. Žao mi je da nismo uspjeli uloviti više vremena s Jokićem da popričamo", rekao je Zorlak.

Kopirati
Drag cursor here to close