NBA

Povijesna kazna za ''kralja''

Podsjetimo, i LeBron i Stewart su isključeni nakon okršaja u trećoj četvrtini utakmice između La Lakersa i Detroit Pistonsa, odigranoj u noći sa nedjelje na ponedjeljak.
Sport / Košarka | 23. 11. 2021. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LeBron James zaradio je prvu suspenziju u svojoj 19-godišnjoj NBA karijeri. Najveća košarkaška zvijezda današnjice suspendirana je na jednu utakmicu, dok je Isiah Stewart dobio dvije utakmice suspenzije zbog krvavog okršaja o kojem od jučer bruji košarkaški svijet.

Podsjetimo, i LeBron i Stewart su isključeni nakon okršaja u trećoj četvrtini utakmice između La Lakersa i Detroit Pistonsa, odigranoj u noći sa nedjelje na ponedjeljak (Lakersi su slavili 121:116).

LeBron je u jednom trenutku utakmice laktom u glavu udario Stewarta, a mladom je centru Detroita napukla arkada iz koje je počela curiti krv što ga je jako razljutilo pa je LeBrona odlučio naganjati po terenu u želji za osvetom. Do većeg okršaja na kraju nije došlo, a obojica su isključena.

Cijeli svijet je čekao da vidi kako će dvojac biti kažnjen, a očekivale su se i rigoroznije kazne. Na kraju su još dobro i prošli.

LeBron je kažnjen, objašnjavaju iz NBA-a, zbog "izazivanja sukoba neopreznim udaranjem Stewarta u lice" i za to je dobio jednu utakmicu suspenzije. Stewart je kažnjen s dvije utakmice zato jer je "kriv za eskalaciju incidenta i višestruko agresivno pokušavanje vraćanja Jamesu".

Kopirati
Drag cursor here to close