NBA

VIDEO | Suci jedva smirili kaos na parketu, LeBron isključen

Lakersi su u dosta zanimljivoj utakmici uspjeli doći do pobjede iako su Pistonsi pred početak posljednje četvrtine imali dvoznamenkastu prednost.
Sport / Košarka | 22. 11. 2021. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Los Angeles Lakersa pobijedili su u gostima Detroit Pistonse sa 121:116.

Lakersi su u dosta zanimljivoj utakmici uspjeli doći do pobjede iako su Pistonsi pred početak posljednje četvrtine imali dvoznamenkastu prednost.

Gosti su bolje otvorili meč i prvu dionicu dobili su sa 30:26, ali je Detroit u drugoj četvrtini zaigrao dosta bolje. Domaći su preokrenuli rezultat, te se na stanku otišlo kod rezultata 68:61 za Detroit.

Detroit je bio fantastičan i u trećoj četvrtini i povećao je svoju prednost na 15 poena, te se činilo kako je u ovoj utakmici sve riješeno.

Međutim, Lakersi su u posljednjoj dionici bili fantastični. Gosti su briljirali na parketu i četvrtu četvrtinu dobili su sa 37:17, te su na kraju upisali pobjedu rezultatom 121:116.

Lakerse je do pobjede vodio Anthony Davis sa 30 poena, deset skokova i šest asistencija, dok je Russell Westbrook dodao 26 poena, deset asistencija i devet skokova.

U ekipi Detroita istakao se Grant koji je bio najefikasniji na utakmici sa 36 poena, te je uz to još upisao četiri skoka i tri asistencije.

Ipak, detalj koji je obilježio ovu utakmicu desio se na početku drugog poluvremena kada su u duelu bili LeBron James i Isaiah Stewart. U jednom duelu James je laktom u lice žestoko udario Stewarta zbog čega je nastao kaos na parketu.

Došlo je do velike gužve i naguravanja, a suci su jedva uspjeli smiriti situaciju. Nakon toga odlučeno je da James dobije izravno isključenje zbog svog prekršaja.

James je do tog trenutka upisao deset poena, ali na sreću Lakersi su se uspjeli vratiti u meč i na kraju došli do pobjede.

Kopirati
Drag cursor here to close