Suigrači brane LeBrona

Davis: Svi znaju da LeBron nije prljav igrač

"Svi u ligi znaju da LeBron nije prljav igrač. Zapravo, kad ga je udario, na licu ste mu mogli vidjeti da mu je žao i da nije htio to napraviti", kaže Anthony Davis.
Sport / Košarka | 22. 11. 2021. u 21:52 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji duel Detroita i Lakersa barem nas je za trenutak vratio na kraj devedesetih. Okršaje Bad Boysa i Showtime-a. Tučnjave nisu bile strane, uglavnom su prvi potezali Pistonsi.

Ovaj put su se uloge zamijenile, kada su se " zakačili" LeBron James i Isaiah Stewart. Kada je LeBronov lakata završio na licu Stewarta. Bilo je dovoljno žestoko da potekne krv.Stewart je poludio, skoro kompletna momčad ga je pokušavala nekako smiriti, odvesti prema svlačionici, dok je na drugoj strani "izoliran" LeBron sve to promatrao.

Video: Trenutak kada je LeBron udario Stewarta

Nekako je izgledao kao nema pojma što se događa iako je mislim dobro znao kako je udario Stewarta. Naravno u zaštitu "Kinga" LeBrona stali su njegovi suigrači, treneri.

"Svi u ligi znaju da LeBron nije prljav igrač. Zapravo, kad ga je udario, na licu ste mu mogli vidjeti da mu je žao i da nije htio to napraviti. Ne znam što je Stewartu bilo na pameti kad se pokušavao osvetiti, ali znam da mu nitko od nas to nije htio dopustiti. Naravno da ćemo ići braniti svojeg brata", izjavio je Anthony Davis, koji je Lakerse vodio do pobjede s 30 poena. Lakersi su posljednju četvrtinu dobili dvadeset razlike.

Trener Lakersa Frank Vogel ustvrdio je da je krivac za incident bio Stewart, ali na Jamesovo isključenje nije se žalio.

"Stewart je njega prvi laktom udario u rebra, što je bio očit prekršaj. James je uzvratio incidentnim kontaktom koji je očito bio dovoljan za namjerni faul i isključenje."

Zanimljivo je bilo razmišljanje nekadašnjeg igrača Gilberta Arenasa koji je na napisao sljedeće na društvenim mrežama:

"Isiah brate, biću iskren s tobom – pakuj svoje stvari, pakuj zimske stvari i čizme jer će te klub u tradeu poslati u Budimpeštu ili tako negdje… Ne znam kakvu ludu krv imaš u očima, ali ne možeš tako da juriš na "Kralja" na televiziji. Sigurno će te i testirati da vide da tvoj bijes nije slučajno izazvan drogama".

Kopirati
Drag cursor here to close