Loše vijesti za domaćina turnira

Poljska oslabljena u kvalifikacije za Olimpijske igre

Tako se Miličiću nisu odazvali A. J. Slaughter, Jeremy Sochan, Dominik Olejniczak, Aleksander Dziewa te Andy Mazurczak. Tako je Miličić ostao samo na šestorici igrača koji su igrali na Eurobasketu prošle godine.
Sport / Košarka | 05. 08. 2023. u 23:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik reprezentacije Poljske Igor Miličić ima velikih problema pred početak predolimpijskih kvalifikacija. Kako stvari stoje, Poljska će na turniru kojem je domaćin nastupiti bez pet izuzetno važnih igrača. Tako se Miličiću nisu odazvali A. J. Slaughter, Jeremy Sochan, Dominik Olejniczak, Aleksander Dziewa te Andy Mazurczak. Tako je Miličić ostao samo na šestorici igrača koji su igrali na Eurobasketu prošle godine.

"Ne želim da pričam o onima koji nisu ovdje s nama, već o onima koji su ovdje. Hajde da pričamo o igračima koje imam na raspolaganju i o njihovom radu i trudu ovdje kako bi reprezentacija igrala što bolje. Tu su lideri Ponitka i Sokołowski koji su ovdje već godinama", izjavio je hrvatski strateg pomalo nervozno zbog čitave situacije.

Gliwice, grad u Poljskoj je domaćin jednog od turnira predolimpijskih kvalifikacija, na kojem će uz domaćina igrati BiH, Mađarska i Portugal. Plasman dalje izborit će dvije selekcije, uz dvije koje dolaze iz skupine A, a tamo su Češka, Sjeverna Makedonija, Izrael i Estonija domaćin.

Kopirati
Drag cursor here to close