Košarkašice krenule porazom

Pavlović: Bilo je dobrih, ali i dosta loših stvari

"Mi smo se u drugom poluvremenu vraćali na neku razliku. Bilo je kopaj da dođeš u neku situaciju. Bilo je dobrih stvari, ali i dosta loših stvari", istakao je izbornik Pavlović.
Sport / Košarka | 10. 11. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pretrpjela je poraz na startu kvalifikacija za Eurobasket 2025. Bolja od podmlađenog sastava novog izbornika Miloša Pavlovića, bila je selekcija Crne Gore 70:91.

Gostujući tim, sedmoplasirani s posljednjeg Europskog prvenstva u Sloveniji, od početka je bio u prednosti. Najefikasnije u redovima selekcije BiH bile su Melisa Brčaninović (24 poena), Nataša Šobot (14) i Dragana Domuzin (13). Kod Crne Gore se istakla naturalizirana američka igračica Taya Davis-Reimer (19).

"Definitivno je utisak da smo imali jako malo vremena za pripremu i uigravanje. Imali smo jako dobrih stvari, ali prevladale su one negativne. Selekcija Crne Gore ima iskustvo u komunikaciji, znali su u svakom trenutku da iskoriste naše nedoumice. Generalno, to je nedovoljna uigranost s naše strane, a jako sam nezadovoljan s greškama u fundamentalnim stvarima. Moramo da budemo konkretniji. Kasnije smo pokazali konkretnost i vratili smo se malo. U konačnici je Crna Gora diktirala ritam i na kraju su oni zasluženo pobijedili. Mi smo se u drugom poluvremenu vraćali na neku razliku. Bilo je kopaj da dođeš u neku situaciju. Bilo je dobrih stvari, ali i dosta loših stvari", istakao je izbornik Pavlović.

Kopirati
Drag cursor here to close