NBA

Oklahoma prekinula niz od šest pobjeda Utah Jazza

Oklahomu je do pobjede predvodio Shai Gilgeous-Alexander sa 31 košem, Jalen Williams je dodao 27 poena i osam asistencija, a Josh Giddey je pobjedi pridonio sa 20 poena, 10 skokova i šest asistencija.
Sport / Košarka | 19. 01. 2024. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u NBA odigrano pet utakmica, a Oklahoma City Thunder je sinoć prekinuo niz od šest pobjeda Utah Jazza svladavši ih u Salt Lake Cityju sa 134-129.

Oklahomu je do pobjede predvodio Shai Gilgeous-Alexander sa 31 košem, Jalen Williams je dodao 27 poena i osam asistencija, a Josh Giddey je pobjedi pridonio sa 20 poena, 10 skokova i šest asistencija.

Kod Utaha najbolji je bio Collin Sexton s 31 poenom i sedam asistencija, dok je Lauri Markkanen ubacio 26 koševa uz 10 skokova. Luka Šamanić nije igrao za Utah.

Minnesota Timberwolvesi su u četvrtak navečer u Minneapolisu pobijedili gostujuće Memphis Grizzliese a 118-103, do pobjede ih je vodio Anthony Edwards sa 28 koševa, javlja Hina.

Edwards je imao dva poena na poluvremenu prije nego što je u drugom dijelu postigao 26 poena za Minnesotu, koja je dobila drugu utakmicu u isto toliko večeri i četvrtu uzastopnu. Naz Reid je ubacio 20 koševa s klupe, a Rudy Gobert je upisao double-double učinak sa 17 poena i 10 skokova za Minnesotu. Mike Conley također je zabilježio double-double učinak sa 17 poena i 10 asistencija.

Jaren Jackson Jr. postigao je rekordnih 36 poena za Memphis kojem je ovo treći poraz u zadnje četiri utakmice.

U Torontu su Chicago Bullsi sa 116-110 nadigrali domaće Raptorse, a DeMar DeRozan je za pobjedu gostujuće momčadi postigao 24 poena, pridodavši tome sedam skokova i šest asistencija.

Nikola Vučević je za Bullse također ubacio 24 koša uz 14 skokova i sedam asistencija, dok je Coby White zabio 23 koša.

Scottie Barnes završio je s 31 poenom, sedam skokova i šest asistencija, a RJ Barrett dodao je 17 poena i šest asistencija za Raptorse, koji imaju 1-1 u prve dvije utakmice otkako su Pascala Siakama zamijenili Indiana Pacersima u srijedu.

Jalen Brunson postigao je 20 od svojih 41 koša u zadnjoj četvrtini osiguravši New York Knicksima pobjedu od 113-109 nad Washington Wizardsima.

Brunson je dodao osam skokova i osam asistencija, a Julius Randle je sakupio 21 poen i osam skokova.

Wizardse je predvodio Jordan Poole sa 24 poena.

Indiana Pacersi su, igrajući s malo igrača nakon velike razmjene s Toronto Raptorsima, u gostima sa 126-121 bili bolji od Sacramento Kingsa. Predvodio ih je Bennedict Mathurin sa 25 poena, a T.J. McConnell je dodao 20.

Iščekujući debi Pscala Siakama koji bi trebao zaigrati u petak navečer u Portlandu, i bez ozlijeđenih Tyresea Haliburtona i Aarona Nesmitha te bez Browna i Nwore, Pacersi su imali samo 11 igrača za utakmicu s Kingsima.

Svih devet igrača Pacersa koji su izašli na teren postigli su pogotke, a sedam ih je upisalo dvoznamenkasti učinak.

Domaćina je predvodio Kevin Huerter sa 31 košem, Keegan Murray je ubacio 27, a De'Aaron Fox 24.

Kopirati
Drag cursor here to close