Dogodilo se u restoranu

Košarkaški trener Dejan Milojević doživio srčani udar

Nakon što je kao trener Budućnosti osvojio naslov prvaka Crne Gore i sam se zaputio u NBA prihvativši ponudu Warriorsa da radi na razvoju njihovih mladih centara.
Sport / Košarka | 17. 01. 2024. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji košarkaš Beovuka, FMP-a, Partizana, Pamese i Galatasaraya, Dejan Milojević preživio je srčani udar u SAD gdje posljednjih godina živi. Dejan Milojević, 45-godišnji Srbin koji je triput zaredom bio MVP i dvaput najbolji strijelac ABA lige, osam je godina radio kao trener Mege, kluba agenta Miška Ražnatovića, te razvijao njegove mlade igrače, među kojima kratko i Ivicu Zupca, a njegov najznačajniji proizvod je dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić.

Nakon što je kao trener Budućnosti osvojio naslov prvaka Crne Gore i sam se zaputio u NBA prihvativši ponudu Warriorsa da radi na razvoju njihovih mladih centara, ponajprije Jamesa Wisemana, kojeg su 2020. izabrali kao drugog na draftu. No Wiseman je cijelu sezonu proveo u rehabilitaciji, a Milojevićem se najviše okoristio Kevon Looney.

Nažalost, sada iz SAD-a, točnije Salt Lake Cityja dolaze informacije koje govore kako je Milojević u jednom restoranu doživio srčani udar. Završio je Dejan u bolnici gdje je vrlo brzo i operiran. Nekih konkretnih vijesti za sada nema o njegovom zdravstvenom stanu. Više informacija o zdravstvenom stanju bivšeg reprezentativca Srbije i dugogodišnjeg trenera Mege bit će poznato u tijeku dana.

Kopirati
Drag cursor here to close