Danas u Sarajevu

Održana sjednica Upravnog odbora KSBiH

Okupljanje i početak priprema muške reprezentacije zakazani su za 23. srpnja na Vlašiću, dok su zasad dogovorene i dvije prijateljske utakmice sa selekcijom Obale Slonovače početkom. kolovoza.
Sport / Košarka | 24. 05. 2023. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održana je sjednica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine kojoj su, osim članova UO, prisustvovali tim menadžeri reprezentacija Razija Mujanović i Vedran Princ.

Donijeti su zaključci u vezi organizacije i planova svih nacionalnih selekcija. Rad selektora pomno će se analizirati i pratiti, od samog procesa selekcije igrača do ostvarivanja zajednički usuglašenih ciljeva.

Utvrđena je informacija o pripremama muške seniorske reprezentacije BiH za olimpijske pretkvalifikacije. Okupljanje i početak priprema zakazani su za 23. srpnja na Vlašiću, dok su zasad dogovorene i dvije prijateljske utakmice sa selekcijom Obale Slonovače početkom. kolovoza. 

Muška košarkaška reprezentacija BiH će prvi put igrati u kvalifikacijama za Olimpijske igre, u prvom krugu protivnici na turniru u Poljskoj će biti uz domaću reprezentaciju još Mađarska i Portugal.

Na sjednici su verificirana i radna tijela KSBiH, precizirani zadaci i planovi istih.

Također, Savez će uskoro pokrenuti proces traženja partnera za marketinšku suradnju i digitalne komunikacije, kako bi se maksimalno iskoristio potencijal KSBiH u ovoj oblasti.

Članovi UO raspravljali su i o presudi BAT-a u vezi tužbe bivšeg selektora Vedrana Bosnića. Zaključeno je da će KSBiH zauzeti stav po ovom pitanju nakon konzultacija s advokatima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close