Košarkaš Portlanda

Nurkić u Mostaru: Život i san koji nisam sanjao...

Sezonu je zaključio nakon 52 odigrane utakmice, uz prosjek od 13.3 poena po susretu i skoro deset skokova po susretu (9.1). Jusuf trenutačno odmara, puni baterije, u Mostaru....
Sport / Košarka | 10. 05. 2023. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jusuf Nurkić je sezonu završio nešto ranije. Imao je manjih problema s ozljedom, posljednja utakmica koju je odigrao bila je ona protiv Utah Jazza 22.ožujka, u kojoj je postigao 20 poena. I sami Portland Trail Blazersi su također imali problema, nisu uhvatili play off, završili su na omjeru 33-49. U jednom trenutku se špekuliralo da bi Jusuf mogao biti dio nekog tradea, međutim on je još uvijek član Blazersa.

Sezonu je zaključio nakon 52 odigrane utakmice, uz prosjek od 13.3 poena po susretu i skoro deset skokova po susretu (9.1). Jusuf trenutačno odmara, puni baterije, vidjet ćemo hoće li biti na raspolaganju reprezentaciji BiH u ciklusu kvalifikacija za Olimpijadu. U međuvremenu je Nurkić odlučio napraviti malu turneju po gradovima u BiH. Tako se našao u Mostaru te je podijelio dvije fotografije iz grada na Neretvi.

Život i san koji nisam sanjao... - napisao je Nurkić uz pjesmu "Čudna jada od Mostara grada" u pozadini.

Kopirati
Drag cursor here to close