Obiteljsko nasilje

Nurkić otkrio zašto mu otac nije bio na vjenčanju: 'Ljudski izrod je odstranjen'

Zvijezda NBA momčadi Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić prije desetak dana je u Dubrovniku u utvrdi Lovrijenac izrekao sudbonosno 'da' svojoj zaručnici Emini Durić, ali na svadbi nije bilo njegova oca.
Sport / Košarka | 31. 07. 2023. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nurkićeva glamurozna svadba prozvana je "vjenčanjem godine", a gosti su im bili mnogi poznati ljudi iz javnog života poput Tarika i Lejle Filipović, Dine i Viktorije Rađe, Gorana Bogdana, Enisa i Sabine Bešlagić...

Na vjenčanju nije bilo njegovog oca Hariza, koji je nakon toga za medije rekao da nije bio pozvan na vjenčanje i da s Jusufom već nekoliko godina nije u kontaktu.

A sada je stigao i oštar odgovor Jusufa Nurkića koji je iznio svoju stranu priče i otkrio tužnu istinu.

"Majka, buraz, djed! O biološkom ocu, nasilniku, zlostavljaču moje majke, kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život, i dandanas. Iz vrlo realnih i ozbiljnih stvari odstranjen je iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme", napisao je Jusuf na društvenim mrežama te dodao fotografiju na kojoj su on, supruga Emina, majka, brat i djed uz napomenu da je to njegova obitelj. 

Kopirati
Drag cursor here to close