Michelle Beadle tvrdi

Novinarka otpuštena zbog LeBrona?

"Kritizirala sam njegov 'The Decision' (televizijsku emisiju u kojoj je LeBron prije 10 godina objavio svoj prelazak iz Clevelanda u Miami, op.a.) kao što je to radilo valjda 400.000 drugih ljudi. Mislim da je to bio razlog", reći će Michelle.
Sport / Košarka | 08. 12. 2021. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LeBron je jedan od najvećih (naravno ne visinom), koji je ikada igrao pod NBA obručima, ali manire velikog igrača, velike face nekako kao nije imao. Znamo što je pričao kada je mijenjao klubove od Clevelanda preko Miamija, znamo i da je malo nervozan u od početka ove sezone.

Sada je opet James došao u centar zbivanja, nakon što je Michelle Beadle, novinarka prije par tjedana je u svojem podcastu 'What Did I Miss' ispričala zanimljivu priču o LeBronu Jamesu. Michelle tvrdi kako je LeBron James tražio od prvih ljudi tv-kuće ESPN da je otpuste!

Beadle je dugo radila kao novinarka na američkom ESPN-u da bi prije dvije napustila ovu kuću:

"On je to stvarno želio. U tom trenutku sam razmišljala kako mi je na neki čast da uopće razmišlja o meni, ali definitivno je to bilo čudno", ispričala je Beadle koja je i objasnila zbog čega je LeBron zahtijevao njen otkaz.

Ostaje pitanje zbog čega je to uradio LeBron.

"Kritizirala sam njegov 'The Decision' (televizijsku emisiju u kojoj je LeBron prije 10 godina objavio svoj prelazak iz Clevelanda u Miami, op.a.) kao što je to radilo valjda 400.000 drugih ljudi. Mislim da je to bio razlog. Na početku to nije bilo ništa osobno, ali nakon njegovog zahtjeva je postalo osobno."
Beadle je nakon svojeg podcasta opet zašutjela o toj temi, ali onda je opet progovorila njoj u drugom podcastu, 'House of Strauss'. Voditelj tog podcasta, Ethan Strauss, ju je pitao kako se osjećala u tom trenutku.
"Kada sam to čula upitala sam se kakva je to čudna osoba da se tako petlja u moj život", rekla je Beadle i objasnila kako LeBronu to nije bio prvi put da se miješa u uređivačku politiku ESPN-a.
"On je uvijek imao osobe na toj mreži koje je želio. Želio je da jedna novinarka postane voditeljica emisije NBA Countdown i to se dogodilo. Mene nije volio, a iskreno sam se prestala pitati zašto. Iz nekog razloga to traje godinama, a jednom prilikom se čak odbio rukovati sa mnom." LeBron James nije komentirao ove optužbe.

Kopirati
Drag cursor here to close