Istraga potvrdila

NBA liga zbog izjava papreno kaznila Jamesa Hardena

Istraga NBA lige potvrdila je da su Hardenovi komentari od 14. i 17. kolovoza nastali zbog toga što je shvatio da ga klub ne želi razmijeniti, a svi znaju da Harden preferira da bude poslan u LA Clipperse.
Sport / Košarka | 23. 08. 2023. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / James Harden

NBA je kaznila zvijezdu Philadelphia 76ersa Jamesa Hardena sa 100.000 dolara zbog njegovih izjava o Philadelphiji, odnosno zato što je predsjednika košarkaških operacija Daryla Moreyja nazvao “lašcem”.

Istraga NBA lige potvrdila je da su Hardenovi komentari od 14. i 17. kolovoza nastali zbog toga što je shvatio da ga klub ne želi razmijeniti, a svi znaju da Harden preferira da bude poslan u LA Clipperse, prenosi Hina.

Harden je tražio krajem lipnja da bude zamijenjen. Philadelphia je u međuvremenu saslušala sve ponude te je odlučila da će ipak ostaviti Hardena, koji na ljeto može otići kao slobodan igrač. Vlasnik Philadelphije Josh Harris rekao je nakon toga da žestoko radi na tome da uvjeri Hardena da ostane u Philadelphiji i da je spreman “udovoljiti onome što on želi”.

Kazna od 100 tisuća dolara jasna je poruka lige svim igračima da se neće tolerirati bilo kakvo “prisilno” ponašanje, a kamoli tako javno obračunavanje s čelnim ljudima klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close