Nakon sjajne partije protiv Partizana

Musa: Imao sam osjećaj kao da je koš bazen

"Krenuo me šut i otvorili su mi se prodori... Kada tako krene, to su najslađe utakmice za igrati. Imao sam osjećaj kao da je koš bazen", rekao je Musa u izjavi nakon utakmice.
Sport / Košarka | 22. 12. 2023. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid nastavlja dominirati ove sezone, kao malo koja ekipa ikada u Euroligi. Zahuktali Partizan su savladali vrlo lako 91:75, za trenutačni 15-1 na vrhu tabele. Posebno inspiriran protiv Partizana je bio košarkaški reprezentativac BiH, Džanan Musa.

Musa je za manje od 20 minuta na parketu ubacio 22 poena uz fenomenalan šut iz igre 10/11, te je dodao četiri skoka i dvije asistencije. Samo u prvom poluvremenu Musa je ubacio 16 poena i pitanje je koliko bi do kraja poena postigao da nije završio na klupi.

"Bilo je malo u glavi što se desilo prošle sezone, ali ušli smo u utakmicu kao i u svaku drugu. Što se mene tiče, držao sam glavu stabilno, krenuo me šut i otvorili su mi se prodori... Kada tako krene, to su najslađe utakmice za igrati. Imao sam osjećaj kao da je koš bazen", rekao je Musa u izjavi nakon utakmice.

Video: Real Madrid - Partizan 

O odluci trenera Chusa Matea da mu, usprkos tome što je briljirao, da samo 19 minuta na parketu, Musa je rekao:

"Ponosan sam na suigrače kako su odigrali utakmicu, a trenerove odluke moram poštovati. Kada sam na terenu pokušavam pomoći timu da pobijedi. Sve ostalo je na treneru, a on radi sjajan posao", zaključio je Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close