Renoviranje

LeBron kupio vilu za 35 milijuna pa je srušio do temelja

"Pa valjda će moja plava kvačica uskoro nestati jer ako me poznajete neću platiti" napisao je James.
Sport / Košarka | 24. 06. 2023. u 11:46

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LeBron James ove će godine navršiti 39 godina pa je samo pitanje kad odlazi u zasluženu mirovinu. U čudesnoj karijeri 'Kralj' je osvojio četiri NBA prstena i dva zlata na Olimpijskim igrama, svijet će ga pamtiti kao jednog od najvećih u povijesti igre.

A on je sve to i znao dobro naplatiti pa tako Forbes procjenjuje njegovo bogatstvo na otprilike milijardu eura. Pa onda i ne čudi previše što si može priuštiti da vilu na Beverly Hillsu, koju je kupio 2020. za 35 milijuna eura, potpuno sravni sa zemljom.

Naime, James je započeo gradnju svog doma iz snova, u kojem će provesti ostatak života. Prema pisanju američkih medija, 'Kralj' je čekao dvije godine da mu se odobre radovi na kući, a čim je stigla dozvola, bageri su stigli na adresu.

Tako će "Kralj James" dobiti novi dom, moći će mirno uživati u mirovini, ali mora se priznati da nije čest slučaj da neko sruši imanje od 37 milijuna dolara kako bi izgradio novi dom. Vila koju je srušio nekada je pripadala čuvenoj glumici Kathryn Hepburn. Prvi vlasnik bio je glumac Charles Boyer, a tijekom godina su se izmijenjali brojni vlasnici.

Inače zanimljivo je da se LeBron James „zakačio“ sa Elonom Muskom zbog – osam dolara mjesečno. Vlasnik Twittera Musk je najavio da će svi originalni profili morati plaćati naknadu od 1. travnja što se košarkašu očigledno nije svidjelo. Muskova najava naišla je na osudu nekolicine pojedinaca koji sumnjaju u vrijednost plaćanja gotovo 100 dolara godišnje za održavanje verifikacijske oznake. James se oglasio na Twitteru kako bi izrazio svoje protivljenje plaćanju za plavu verifikacijsku značku.

"Pa valjda će moja plava kvačica uskoro nestati jer ako me poznajete neću platiti" napisao je James.

Unatoč tome što je milijarder, LeBronova nespremnost za plaćanje plave verifikacijske značke donekle je iznenađujuća, s obzirom da ona služi kao službeni status i potencijalno može spriječiti lažno predstavljanje.

Kopirati
Drag cursor here to close