Počeo prijelazni rok

Šarić bi mogao završiti u Golden State Warriorsima

Nešto ranije, Warriorsi su dali Draymondu Greenu ugovor od 100 milijuna dolara na četiri godine i prema nekim špekulacijama, Dario bi mogao biti upravo njegova zamjena.
Sport / Košarka | 01. 07. 2023. u 09:52 NBA liga

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dario Šarić bi karijeru mogao nastaviti u Golden State Warriorsima. Njegovo ugovor s Oklahoma City Thunderom je istekao pa iako ništa nije službeno, razni izvori tvrde da je hrvatski košarkaš blizu potpisa s najjačom NBA dinastijom u posljednjih deset godina, koja je osvojila pet od posljednjih deset naslova. Aktualni prvaci su Denver Nuggetsi, a Warriorsi su zadnju titulu uzeli 2022. godine.

Golden State želi Šarića jer je visoki igrač koji zna zabijati izvana, ima visoku košarkašku inteligenciju, a s 29 godina uklapa se u želju kluba da svoju šampionsku jezgru okruži ciljanim igračima koji im mogu pomoći u borbi za još neki naslov. Iako se u jednom trenutku pojavila informacija kako bi Šarić mogao karijeru nastaviti u Europi, njegov menadžer, Miško Ražnatović je uvjeren kako Dario ostaje pod NBA koševima.

Nešto ranije, Warriorsi su dali Draymondu Greenu ugovor od 100 milijuna dolara na četiri godine i prema nekim špekulacijama, Dario bi mogao biti upravo njegova zamjena. Šariću bi GSW bio pet klub u NBA karijeri, nakon igranja za Philadelphiju, Minnesotu, Phoenix i već spomenutu Oklahomu.

Kopirati
Drag cursor here to close