Prijeti im kazna

Potukli se igrači Golden State Warriorsa

Prema pisanju ESPN-a, Green je zamahnuo u smjeru Poolea tijekom treninga i udario ga nakon što su se prvo posvađali, a potom počeli naguravati.
Sport / Košarka | 06. 10. 2022. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojica igrača momčadi aktualnih prvaka NBA lige Golden Statea Warriorsa, četverostruki All-Star Draymond Green i Jordan Poole, sukobili su se na treningu, a nakon verbalnog, došlo je i do fizičkog sukoba, javljaju američki izvori, a prenosi Index.hr.

Prema pisanju ESPN-a, Green je zamahnuo u smjeru Poolea tijekom treninga i udario ga nakon što su se prvo posvađali, a potom počeli naguravati. Poole je iz sukoba sa suigračem, poznatim i po tome što izaziva timske kolege tijekom treninga i utakmica, izašao bez ozljede i odradio je vježbe prije nego što je napustio dvoranu.

Očekuje se da će Green biti kažnjen zbog toga što je napravio. Warriorsi su nakon incidenta prekinuli trening, a Sports Illustrated navodi da ovo nije prvi put da su se ova dvojica košarkaša posvađala. Razlika je u tome što je sad došlo do "snažnog udarca", kako piše taj izvor.

Green je karijeru započeo 2012./13. i zasad je igrao isključivo za Warriorse, s kojima je četiri puta bio prvak NBA lige. Godine 2017. bio je najbolji kradljivac lopti i obrambeni igrač godine te član treće najbolje petorke u ligi. Godinu prije toga uvršten je u drugu najbolju NBA momčad. Poole je pred ulaskom u četvrtu sezonu karijere, nakon što su ga Warriorsi 2019. izabrali kao 28. izbor drafta. U prošloj sezoni ostvarivao je prosjeke od 18.5 poena, 3.4 skoka i četiri asistencije po utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close