Oproštaj navijača Partizana pogodio Stevea Kerra

VIDEO I Kerr: Slike iz Arene su bile razarajuće

Steve Kerr je usko surađivao na klupi Warriorsa upravo s Milojevićem posljednjih godina. Kerr je prošao jednu tragediju još kao mlad momak tragediju o kojoj ne priča često.
Sport / Košarka | 23. 01. 2024. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Partizana su se od Dejana Milojevića oprostili na najbolji način. Utakmicom protiv kluba u kojem je počeo svoju trenersku karijeru, Mege.

25.000 gledalaca se našlo u Areni, dok su u prvim redovima bili njegovi najbliži prijatelji, suigrači, treneri. Mnogi od njih su plakali i teško bilo sakriti emocije. Priznao je to i Steve Kerr koji je usko surađivao na klupi Warriorsa upravo s Milojevićem posljednjih godina. Kerr je prošao jednu tragediju još kao mladi momak, tragediju o kojoj ne priča često.

Njegov otac je ubijen u terorističkom napadu u Libanu 1984. godine. Steve je tada bio na Sveučilištu Arizona kada je ranim jutarnjima satima dobio telefonski poziv. Ovih danas se mora suočiti sa novom, to je prerani odlazak Milojevića.

Na konferenciji za medije Golden Statea govorio je Steve Kerr, glavni trener NBA prvaka iz 2022. godine. On se pojavio u majici na kojoj je velikim slovima pisalo „BRATE“, kao i s Milojevićevim inicijalima „DM“ uokvirenim u srce.

Tako je višestruki NBA prvak odao počast nekadašnjem reprezentativcu SR Jugoslavije i doskora svom asistentu. Biranim riječima je Kerr govorio o Milojeviću.

"Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam sudjelovao u NBA ligi. Teško je opisati ovaj naš tjedan. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je vidjeti kako njegova obitelj pati. Ovaj posljednji tjedan, posljednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izljevima ljubavi… Ne znam jeste li vidjeli događaj u Srbiji, igrala su dvije ekipe u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, ekipa u kojem je bio zvijezda. Ne znam jesam li nekada vidio takvu posvetu prije utakmice. Gledali smo to kao ekipa. Stekli smo bolju sliku o tome što je Dejan značio svojim sunarodnjacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli… Ovo je bilo razarajuće za nas", rekao je Steve Kerr.

Video: Steve Kerr 
Kopirati
Drag cursor here to close