The Reignman

VIDEO I Kemp priveden zbog pucnjave, advokat tvrdi da je opljačkan

"Shawn je krenuo u potragu za automobilom i svojim stvarima, ali kada je prišao vozilo u kojem su bile osobe povezane s pljačkom njegovog, netko je otvorio vatru, pojedinci u vozilu pucali su na gospodina Kempa", pojašnjava njegov advokat.
Sport / Košarka | 10. 03. 2023. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svojim najboljim godinama je nudio atraktivna zakucavanja. U neograničenoj količini. Nosio je dres Seattlea s kojim je 1996. godine igrao finale play offa. U tom periodu je igrao svoju najbolju košarku. Nakon odlaska iz Sonicsa, igrao je još za Cleveland, Portland i Orlando, ali to nije bilo to. Kemp je imao sve više kilograma, ali i problema sa zakonom.

Prvi put je uhapšen 2005. godine, zbog posjedovanja kokaina. Godinu poslije je ponovo završio iza rešetaka, ovaj put nije bio kokain već marihuana. Prije dva dana je opet imao problema sa zakonom. Ovaj put je uhapšen zbog pucnjeve iz automobila, objavila je policija iz mjesta Tacoma iz američke savezne države Washington. Kemp je optužen da je sudjelovao u pucačkom obračunu koji se vodio među putnicima dvaju vozila ispred tamošnjeg trgovačkog centra. Policija je pronašla oružje, u tijeku je istraga, a Kemp je uhapšen, zajedno s još nekoliko osoba, četiri sata nakon što se sve odigralo. U međuvremenu je procurila i snimka s parkinga koja pokazuje Kempa kako podiže oružje i puca iz njega.

Video: Trenutak kada se dogodila pucnjava 

"Utorak večer vozilo mog štićenika, Shawna Kempa je obijeno te su iz njega ukradene mnoge vrijedne stvari, poput iPhonea. Shawn je krenuo u potragu za automobilom i svojim stvarima, ali kada je prišao vozilo u kojem su bile osobe povezane s pljačkom njegovog, netko je otvorio vatru, pojedinci u vozilu pucali su na gospodina Kempa, koji je zatim uzvratio vatru u samoobrani. Nikakve pucnjave u vožnji nije bilo" rekao je odvjetnik nekada sjajnog igrača Scott Boatman.

Za one koji nikada nisu imali prilike gledati Kempa na parkeru, evo malog podsjetnika, na popularnog The Reignmana.

Video: Shawn Kemp
Kopirati
Drag cursor here to close